Martor nou în dosarul Caracal! Pica tot ce se stia pana acum.

Un barbat ar fi putut sa o salveze pe Alexandra Măceșanu, insa a preferat sa stea pe margine. Un exemplu de indiferenta ce a dus la pierderea unei vieti omenesti! La un an de la disparitia tinerei, noi detalii incredibile ies la iveala. Martorul cheie a decis sa nu se implice atunci cand a fost cazul, dar acum a dat declaratii halucinante in fata procurorilor.

Un taximetrist din Caracal a vazut-o pe Alexandra Măceșanu urcandu-se in masina lui Gheorghe Dincă. La o zi distanta, cand familia alertase deja politia si informatia disparitiei ajunsese in toata presa, barbatul i-a avut clienti chiar pe parintii Alexandrei. Martor la discutia acestora din masina, si-a dat seama ca a surprins exact momentul in care fata a fost rapita. Il cunostea pe Gheorghe Dinca, o stia pe tanara. Cu toate ca ar fi putut sa o salveze, a decis sa nu intervina.

Mărturia care îi putea salva viata Alexandrei Măceșanu

La mult timp de la disparitia tinerei, barbatul a fost reperat de procurori. A devenit astfel martor in cazul care a indurerat o intreaga tara. Declarația lui, venita la momentul potrivit, i-ar fi putuit salva viata tinerei. La acest moment insa, nu prea mai ajuta la nimic. Intrebat de procurori de ce nu a vorbit inca din momentul in care si-a dat seama cat de importanta este informatia detinuta de el, acest martor a raspuns:

”Am zis că de ce să mă bag? Nu e treaba mea.”

Declarația taximetristului a apărut în dosar cu mult după ce crima a fost descoperită. După căutări masive prin țară, dar și prin străinătate, bărbatul care a văzut-o ultima oară pe Alexandra Măceșanu a afimat că nu a dorit să se implice în acest caz care a răscolit comunitatea.