Reclamă
Reclamă

Fostul președinte al Parlamentului European, Martin Schulz, a declarat că Diana Șoșoacă „este finanțată de ruși” și „nu știe pe ce lume trăiește”, într-o intervenție la DigiFM, în care a vorbit despre partidele extremiste din Europa. În replică, senatoarea română a amenințat că îl va da în judecată pe Schulz dacă nu-și dovedește afirmațiile.

Vorbind despre Europa democratică în antiteză cu Vladimir Putin și partidele extremiste din Europa, fostul președinte al Parlamentului European s-a referit și la Diana Șoșoacă, descriind-o ca fiind „această femeie care nu știe pe ce lume trăiește și care este finanțată de ruși”. De asemenea, Schulz a comparat-o pe senatoarea română cu președintele partidului AfD de extremă dreapta din Germania.

Contactată de știrile DigiFM, Diana Șoșoacă a declarat că îl va da în judecată pe Martin Schulz dacă nu își probează afirmațiile. Ea l-a acuzat pe Schulz că este un „nazisto-fascist” care „trăiește într-un lux extrem”.

Reclamă

„Dacă nu poate dovedi ceea ce m-a acuzat pe mine – că aș fi finanțată de Rusia -, atunci ne vom vedea în instanță. Îl anunț pe domnul Schulz că are 24 de ore să dovedească afirmațiile sale, dacă nu, îi voi formula plângere penală și-l voi acționa în judecată”, a declarat Diana Șoșoacă pentru DigiFM.

Citește și: Martin Schulz le-a vorbit studenților de la SNSPA despre perspectivele României în UE după alegerile europarlamentare.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro