Iată ce a spus Marius Elisei despre femei.

După George Buhnici, o altă vedetă din showbizul românesc șochează internetul. Este vorba despre partenerul de viață al Oanei Roman, Marius Elisei. Cei doi se află într-o vacanță, mai puțin relaxantă și mai plină de năbădăi. Iată ce a spus Marius Elisei despre femei. I-a lăsat pe toți internauții fără cuvinte. 

În ultimul timp, se pare că vedetele au fost luate la puricat. Fiecare critică din partea acestora era taxată aspru de către internauți. Aici este vorba despre George Buhnici, care a fost luat în vizor de mai toți fanii. Acesta a oripilat opinia publică după ce a dezvăluit că merge la mare „ca să vadă piele”.

Așadar, după scandalul cu vlogger-ul, se pare că nicio vedetă nu a mai fost iertată. Pe lista neagră se află și partenerul de viață al Oanei Roman.

social media

Ce a spus Marius Elisei despre femei

Vacanța în care el, Oana Roman și fiica lor se află, se pare că nu este una tocmai relaxantă. Bărbatul ar fi mărturisit public faptul că nu îl interesează de familia ei. Astfel, Oana Roman i-ar fi lăsat pe cei doi în stradă și nici că le-ar mai fi răspuns la telefon.

Situația a fost prezentată chiar de către partenerul Oanei Roman, pe rețelele de socializare.

„Încă mai avem putere să zâmbim. Am fost și noi la locul de joacă, ne-am distrat și am venit acasă. Surpriză… Am rămas pe afară fără chei, pentru că avea o întâlnire cu covoarele. Nu a putut să ne aștepte, nici măcar nu poate să răspundă la telefon. Acum căutăm variante unde să meargă Isa la WC. Concluzie, noi suntem foarte importanți pentru ea”, a transmis Marius Elisei, într-un mesaj făcut public.

Mai mult, în spirit de glumă, Marius Elisei a făcut o serie de afirmații care fac referire la declarația lui George Buhnici.

„Am venit la mare să văd păr… Au fost la epilat înainte… Mai mergeți și voi la Solaris”, este mesajul transmis de Marius Elisei, într-un InstaStory publicat pe contul său de socializare.

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.