Marius Elisei a spus stop relației de șase ani pe care o avea alături de Oana Roman. Fanii au rămas de-a dreptul uimiți de decizia pe care fostul soț al fiicei lui Petre Roman a luat-o, mai ales pentru că cei doi pozau într-un cuplu stabil nu cu mult timp în urmă. Acum este singur, însă cum este viața acestuia după ce a devenit un bărbat liber și independent?

Vestea despărțirii celor doi a venit pe neașteptate pentru toți fanii. Iubirea care i-a unit timp de șase ani de zile pare că s-a dus pe apa sâmbetei acum și că focul iubirii lor s-a stins definitiv, cel puțin din partea lui Marius Elisei. Cu toate că au împreună o fetiță minunată, acest lucru un a reprezentato piedică atunci când despărțirea s-a produs.

Marius Elisei este pe propriile picioare și este separat de Oana Roman de aproximativ două săptămâni. V-ați putea întreba cum se decurcă acum de unul singur, având în vedere faptul că nu mai există în casa lui o mână de femeie. Ei bine, se descură de minune de unul singur!

Este foarte priceput în bucătărie și mărturisește faptul că mâncarea pe care a avut-o pe masa de sărbători a fost făcută chiar de mâinile lui. De la cele mai simple feluri de mâncare până la sarmale, Marius Elisei se pricepe la toate.

”Da, știu să gătesc și încă foarte bine. Îmi place foarte mult să gătesc. Eu mi-am făcut singur masa de Sărbători. Știu să fac orice, până și sarmale fac”, a declarat Marius Elisei.

Marius Elisei, primele mărturisiri după separarea de fosta soție

Se pare că bucătăritul nu este singurul lui punct forte. Este împlinit din punct de vedere financiar în acest momente, chiar dacă situația actuală nu este de așa natura astfel încât afacerile să meargă ca pe roate. Se pare că Marius Elisei este o excepție și se descurcă foarte bine în planul profesional.

Marius Elisei, primele declarații după despărțirea de Oana Roman: ”Îmi merge bine”

”Din punctul meu de vedere mă descurc bine pentru perioada pe care o trăim. Nu mă sperie Covid-ul, cred în acest virus, de aceea mă voi și vaccina. Îmi merge însă bine în perioada asta, din punct de vedere financiar”, a mai adăugat Marius Elisei.

Chiar dacă au împreună o fetiță, între cei doi nu mai există nicio cale de împăcare. Oana Roman este cea care mărturisește faptul că nu mai există nicio posilitate ca eisă mai formeze din nou un cuplu, în ciuda eforturilor pe care ea le-a tot depus în acest sens.

”Nu s-a mai putut cu Marius. Nu cred ca mai e cale de împăcare. La începutul anului am făcut tot, m-am reinventat, pentru că nu aveam bani pe pandemie, împreună cu el am făcut site-ul. Nu s-a mai putut cu el, asta e. El făcea munca din spate, era imposibil să fac singură această afacere, care mergea foarte bine în ultima vreme”, a declarat Oana Roman în cadrul unei emisiuni TV.