Marius Elisei a făcut dezvăluiri despre cum a evoluat relația cu Oana Roman, după ce s-a speculat că au probleme în cuplu.

Oana Roman și Marius Elisei au trecut printr-o situație mai complicată în relație. În ultima perioadă, s-a tot speculat că s-au despărțit, apoi s-au împăcat, ca ulterior să ajungă în pragul divorțului. După ce au apărut aceste zvonuri, Marius Elisei a distribuit o postare în mediul online care le-a dat de gândit internauților, considerând că are legătură cu Oana Roman. 

Marius Elisei, adevărul despre relația cu Oana Roman

Marius Elisei a lămurit controversa din jurul postării, despre care s-a tot spus că este despre partenera de viață. Acesta a mărturisit că nu a avut nicio legătură cu relația sa cu Oana Roman, ci a fost distribuită ca o constatare decât ca un mesaj subtil pentru vedetă.

Cât despre relația celor doi, Marius Elisei a declarat că amândoi se dedică destul de mult muncii și nu au planuri prea curând pentru o vacanță. Totul s-a întâmplat, după ce Oana Roman a dat de înțeles în urmă cu ceva timp că are probleme destul de serioase în cuplu și că nu exclude varianta separării de tatăl fiicei sale.

Marius Elisei a dat cărțile pe față! De ce a ajuns, de fapt, să se certe cu Oana Roman și ce se întâmplă între cei doi
Social media

„Dacă voiam să se afle, spuneam exact, am spus în mare. Nu este ceva concret. A spus o chestie. Așa mi-a venit să o spun. Nu este strict adresată către o persoană sau despre anumite întâmplări. Nu, nu are nicio treabă cu Oana. Este doar o constatare de-a mea. Nu este nimic concret. Nu este ceva care sa atingă altceva. Este o simplă postare.

Este doar o constatare de-a mea. Nu este nimic concret. Nu este ceva care sa atingă altceva. Este o simplă postare. Da, da, perfect (n.r. relația cu Oana Roman) . Bine, muncim. Peste tot, unde găsim, loc și timp. În principiu, este muncă. Momentan, nu știu concret (n.r. vacanță), a declarat Marius Elisei într-un interviu acordat pentru Antena Stars. 

De-a lungul timpului, între Oana Roman și Marius Elisei, lucrurile nu au fost numai lapte și miere, ci au trecut și prin momente mai dificile. După câțiva ani de mariaj, cei doi au decis să divorțeze la notar, dar au revenit la gânduri mai bune în scurt timp, așa că s-au împăcat.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.