Zilele acestea, Marius Crăciun de la Survivor România s-a afișat în compania Irishei, cea care a făcut parte din echipa adversă. Multă lume a crezut despre ei că ar fi împreună, doar că la câteva zile după, el a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate despre fosta parteneră de viață a lui Bogdan Mocanu, despre care are o părere foarte, foarte bună și care l-a atras cu frumusețea sa. Ștefan Ciuhulescu este de aceeași părere cu fostul Războinic, spunând că femeia este de o frumusețe rară.

Marius Crăciun, atras de Andra Voloș

Marius a spus despre Andra Voloș că este o femeie sexy, este foarte frumoasă și are un trup de invidiat. Ar putea, în opinia să, să fie cap de afiș pentru toate revistele.

„Dacă ar fi să o caracterizez, aș spune că este o bombă sexy, senzuală, cap de afiș pe toate revistele…”, a spus fostul concurent de la Survivor despre fosta lui Bogdan Mocanu, într-un interviu pe care l-a acordat recent.

La un moment dat, el a afirmat că totul în viață se întâmplă cu un anumit motiv și că ea este singură în clipa de față, pentru că știa că el se va întoarce de la Survivor. Era tentat să îi dea un mesaj, dar a spus că până la urmă îi va da follow și o apreciere și va aștepta ca ea să îi îi scrie, pentru că este un bărbat mult prea orgolios, pentru a-i scrie el primul.

„Acum este singură? E clar. Toate se întâmplă cu un motiv în viață, ei nu mai sunt împreună pentru că se știa că eu o să vin de la Survivor și…cred că o să-i scriu un mesaj pe Instagram. De fapt, nu, pentru că sunt orgolios, îi dau un follow și o apreciere. Aștept să-mi dea ea mesaj.”, a mai declarat fostul Războinic.