De câteva zile, Marisa Paloma a devenit mămică. Tânăra a dus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, iar acum cele două au ajuns acasă. Câștigătoarea „Bravo, ai stil” le-a povestit internauților cum este viața în trei și cum se acomodează cu rolul de mămică.

După o naștere nu tocmai ușoară, Marisa Paloma a adus pe lume o fetiță, care i-a umplut inima de bucurie. Cea mică a primit la naștere nota 10 din partea medicului și a cântărit 3,5 kilograme. Acum, cele două au ajuns acasă, iar Marisa și-a luat rolul de mamă în serios.

Tânăra a împărtășit cu internauții mai multe imagini cu fetița ei și le-a mărturisit că are nevoie de câteva zile pentru a se obișnui cu tot ce se întâmplă. Bebelușul este foarte cuminte și nu i-a dat mari bătăi de cap, însă în acesta dimineață a dat trezirea în toată casa la ora 3:30.

„Suntem bine acum, sănătoși, fericiți dincolo de limite și nerăbdători pentru ceea ce va uram. Am ajuns acasă. Îmi trebuie cel puțin câteva zile, o săptămână să mă acomodez cu mediul de acasă în această formulă nouă, după care promit să vă povestesc toată experiența mea. (…) Efectiv parcă s-a scurs un an în doar câteva zile.

Asta mică este un înger. Ceva mai frumos și mai pur nu am văzut în viața mea pe această planetă. M-a ajutat extrem de tare faptul că este foarte cuminte și că a reușit să stimuleze lactația după primele două zile.” , a spus Marisa Paloma, pe Instagram.

Marisa Paloma și fetița ei au ajuns acasă! Cum se simte proaspăta mămică? + Ce nume va purta cea mică
Instagram

Ce nume va purta fetița Marisei Paloma

De când a devenit mămică, Marisa Paloma a primit numeroase întrebări de la internauți pe această temă. Mulți vor să știe cum a decurs naștere și mai ales ce nume va purta cea mică. Marisa le-a promis tuturor că le va răspunde, însă pentru moment are nevoie de câteva zile de liniște.

În ceea ce privește numele pe care îl va purta fetița sa, Marisa a preferat să nu dezvălui încă acest lucru, dar le-a promis internauților că în curând va împărtăși totul cu ei.

„O să anunțăm și numele cât de curând. O să vă povestesc și toată experiența mea…ca în cazul în care vreți să alegeți același drum să cunoașteți cu lux de amănunt tot ceea ce vă așteaptă”, a mai spus Marisa Paloma.

În ceea ce privește nașterea, Marisa Paloma a născut la o clinică privată din Capitală și deși inițial trebuia să aibă parte de o naștere naturală, se pare că lucrurile s-au complicat, iar tânăra a trebuit să apeleze la o operație de cezariană. Lucrurile nu au fost tocmai ușoare, iar proaspăta mămică încă se resimte, recuperarea fiind greoaie.