Marisa Paloma, fostă concurentă „Bravo, ai stil”, este o proaspătă mămică ce radiază, la propriu, de fericire. La începutul lunii Decembrie, aceasta a adus pe lume o fetiță, motiv pentru care acum este în al nouălea cer.

Marisa Paloma, îndrăgostită lulea de fiica sa

Marisa Paloma a postat în urmă cu câteva ore, într-un story pe contul său de Instagram, o imagine cu bebelina în timp ce „păpa” lăptic. Vedeta nu își mai încape de fericire de când a devenit mămică. Este o femeie extrem de puternică, ambițioasă, muncitoare și acum poate spune, fără doar și poate, că este împlinită pe toate planurile. Fetița sa este perfect sănătoasă și medicii i-au acordat calificativul zece la naștere. Vedeta nu se mai poate dezlipi de fiica sa pe care o adoră, fără nicio îndoială.

Marisa Paloma, imagine emoționantă cu fiica sa! Ce face micuța la nici o lună de la naștere: „Iubirea asta mică e …”
Instagram

Marisa Paloma are o mulțime de fani care o iubesc și o umăresc cu drag pe rețelele de socializare. Este o femeie norocoasă. Ori de câte ori a întâmpinat vreo dificultate, internauții i-au fost alături și au susținut-o cu mesaje frumoase, de încurajare.

Marisa Paloma este tare mândră și de logodnicul său, Liviu Stanciu. Acesta o sprijină și o susține indiferent de ce decizii ia vedeta. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și, din atât de multă iubire, a apărut și un bebeluș. Pentru că au făcut cunoștință cu bebelușa lor, tinerii logodnici radiază de fericire, sunt mândri de ceea ce au realizat până la acest moment, iar aparițiile lor împreună sunt, de-a dreptul, spectaculoase.

La doar 25 de ani, Marisa Paloma s-a realizat pe toate planurile. Și-a lansat chiar propria afacere, un salon luxos de înfrumusețare, cu servicii pe cinste, respectiv Marisa Paloma Beauty Studio. De asemenea, aceasta a reușit să-și creeze un stil vestimentar care să-i accentueze formele.

Câștigătoarea „Bravo, ai stil” este bucuroasă că micuța este destul de cuminte și nu îi dă foarte multe bătăi de cap.

„Asta mică este un înger. Ceva mai frumos și mai pur nu am văzut în viața mea pe această planetă. M-a ajutat extrem de tare faptul că este foarte cuminte și că a reușit să stimuleze lactația după primele două zile.”, a precizat Marisa Paloma pe contul său Instagram.