Marisa Paloma a născut! Fosta concurenta de la „Bravo, ai stil!” a devenit mamă pentru prima oară în cursul zilei de sâmbătă, 4 decembrie. Bruneta a și postat, pe rețelele de socializare, prima imagine de pe patul de spital, în timp ce își strânge copilul la piept.

Marisa Paloma a născut!

Marisa Paloma este câștigătoarea celui de-al doilea sezon al concursului de stil, de la Kanal D. A declarat de mai multe ori pe parcursul competiției și nu numai că își dorește un copil. Dorința i-a fost îndeplinită, iar acum este în culmea fericirii.

Instagram

Cel care a răspândit știrea pe rețelele de socializare a fost chiar iubitul acesteia. Marisa Paloma a fost dată de gol când la o postare de a lui Vladimir Drăghia în care își dădea copilul în leagăn, iar iubitul ei a scris: „Voi avea unul!” Internauții au continuat să pună întrebări, iar cei doi  au declarat în cele din urmă că vor avea un copil.

Instagram

Marisa Paloma iubește să vorbească cu cei din comunitatea ei. Ține o strânsă legătură cu fanii și le împărtășește fiecare experiență. Parcursul sarcinii a fost unul dintre cele mai discutate subiecte la ea pe pagină, iar acum în pragul nașterii emoțiile sunt tot mai mari.

În această dimineață a postat o fotografie de pe patul clinicii. Urmează să nască și spune că va învinge frica de necunoscut. Marisa Paloma are mari emoții deși a pus totul la punct cu mult timp înainte.

A mai declarat cu câteva zile în urmă că a ales o clinică privată la recomandarea câtorva prietene și că medicul ei a ajutat-o pe tot parcursul sarcinii. Internauții i-au lăsat sute de mesaje în care îi urează o naștere ușoară. Marisa Paloma le-a mulțumit tuturor pentru mesajele de încurajare.

Cum a decurs sarcina Marisei Paloma

Cu ceva timp în urmă Marisa Paloma declara că va naște pe data de 15 decembrie, însă micuțul i-a făcut o surpriză. De-a lungul sarcinii, fosta concurenta „Bravo, ai stil!” a luat ceva kilograme în plus și a avut simptome normale ale sarcinii. S-a vaccinat pe timpul sarcinii și deși a avut mari emoții nu au fost probleme în acest sens.  Internauții așteaptă acum noi vești de la tânăra mămică.