Marisa Paloma s-a înscris și ea pe lista vedetelor care și-au dorit să devină mămici de tinere. Anul trecut, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a adus-o pe lume pe micuța ei și a intrat foarte repede în rolul de mămică. Atât de repede, încât se gândește foarte serios să îi mai aducă fetiței ei un frățior sau o surioară.

Marisa Paloma experimentează, începând de anul trecut, cel mai frumos și cel mai provocator rol din viața ei: cel de mamă. Vedeta și iubitul ei, Liviu Stanciu au devenit părinți pentru prima dată, iar viața lor s-a schimbat radical. Marisa este topită după cea mică și stă non-stop alături de ea. În ciuda faptului că are un program destul de încărcat, vedeta nu a uitat nici de fanii ei pe care îi ține mereu la curent cu ceea ce face.

Marisa Paloma își dorește un al doilea copil în 2022

Așa cum și-a obișnuit deja urmăritorii, Marisa Paloma face ce mai mari anunțuri pe Instagram. Comunitatea ei i-a fost mereu aproape, așa că merită să știe ce se întâmplă în viața vedetei. Văzând că se descurcă extraordinar în rolul de mamă, urmăritorii ei au început deja să o întrebe când va urma și al doilea copil.

Marisa Paloma, anunțul care i-a uimit pe fani. Vedeta va fi mămică, din nou. „Vă dăm o veste care... ”
Instagram

Marisa Paloma nu a ținut asta secret, ci a decis să le spună fanilor întregul ei plan. Vedeta vrea să devină, din nou, mămică. Marisa plănuiește ca anul acesta să facă marele anunț, doar că, momentan, încearcă să se obișnuiască și mai mult cu micuța ei. Atât ea, cât și iubitul ei, așteaptă momentul potrivit pentru acest pas.

„Legat de copii, îmi doresc mai mulți, chiar și trei. Vreau să fie o diferență foarte mică de vârstă între ei, de un an. Asta ar înseamna ca anul acesta să ne punem pe treabă și să vă dăm o veste prin care o să fiti surprinși.(…) Este mult prea devreme pentru a spune sigur că seva întâmpla anul acesta. Suntem la început cu bebelina noastră, însă ne dorim. Oricum, eu discut orice aici, așa că o să știți primii.(…)”, și-a anunțat Marisa Paloma urmăritorii de pe Instagram.