Marisa Paloma a ajuns de urgență la spital! Vedeta se pregătește să aducă pe lume primul copil, însă se confruntă cu o serie de probleme. 

Marisa Paloma a ajuns de urgență la spital!

Câștigătoarea de la Bravo, ai stil!” a povestit astăzi pe contul personal de Instagram motivul pentru care a ajuns de urgență la spital. Vedeta însărcinată în 9 luni a precizat că fetița sa s-a mișcat mai mult decât de obicei, iar acest lucru a speriat-o pe viitoarea mămică. Partenerul de viață, Liviu Stanciu.

„Vă mulțumesc din suflet pentru mesaje, gânduri și grijă. Nu am născut. A trebuit să merg neapărat pentru monitorizarea bebelinei. Astăzi s-a mișcat tare pe set. Am crezut că nu mai apuc să fac niciun shooting și că aterizez direct la spital. Dar totul a fost ok, după ce a ajuns și Liviu. Am intrat în săptămâna 37. Practic… pot naște oricând. Sper să mai stea măcar o săptămână-două”, a declarat Marisa Paloma pe contul personal de Instagram.

Marisa Paloma a ajuns de urgență la spital! Vedeta este însărcinată în 9 luni
Facebook

Marisa Paloma s-a vaccinat Anti-Covid în timpul sarcinii

Cu câteva săptămâni în urmă, vedeta a anunțat că s-a vaccinat Anti-Covid în timpul sarcinii. Aceasta a ținut să precizeze că nu a avut niciun fel de reacție adversă. Singura mențiune făcută de aceasta a fost legată de o mică durere locală. Fanii și-au făcut griji pentru starea de sănătate a Marisei, așa că vedeta a ținut să își liniștească fanii.

„Dragi mămici și nu numai… mă îndrept acum către toate femeile care m-au întrebat în această perioadă dacă m-am vaccinat și cum mă simt. Răspunsul este DA! Și mă simt EXCELENT! Îmi pare rău că am ales să mă vaccinez atât de târziu, chiar! Dar știți vorba aia, mai bine mai târziu decât niciodată. Liviu Stanciu s-a vaccinat cu Pfizer în urmă cu mai bine de 6 luni și curând se va pregăti să meargă din nou pentru a 3-a doză. S-a simțit și el la fel de bine. Cu o mică durere locală. Eu m-am vaccinat cu Moderna. Și la fel, poate că am simțit o durere locală ceva mai apăsătoare, dar in 2 zile a dispărut complet!”,  a declarat Marisa Paloma pe contul personal de Instagram.