În urmă cu două săptămâni, Mario, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, a fost implicat într-un grav accident rutier.

În urma incidentului, șoferul autovehiculului lovit de tânăr a decedat, lăsând în urmă două fetițe care de acum vor crește fără tată.

Surse oficiale au declarat că accidentul s-a produs din cauza lui Mario, care în momentul respectiv era sub influența alcoolului și al substanțelor interzise. El a pierdut controlul mașinii și a intrat pe contrasens, lovind un autovehicul care circula regulamentar.

În urma accidentului, starea de sănătate a lui Mario a fost una foarte gravă. A fost transportat de urgență la spitalul Elias din capitală, însă medicii nu au dat foarte multe speranțe familiei legate de șansele de supraviețuire ale băiatului.

După ce apropiații tânărului au declarat în urmă cu câteva zile că stare lui de sănătate se înrăutățește, iar organele lui cedează, Mario s-a trezit astăzi din comă. Se pare că corpul lui a început să răspundă pozitiv la tratamentul medicamentos administrat de medici, iar acum șansele să își revină au crescut simțitor.

Mario a început să își miște mâinile și acum poate și să vorbească. El își amintește de accident, însă se pare că din momentul coliziunii totul este în ceață.

Părinții lui au deciz să nu îi spună pentru moment tânărului de repercursiunile accidentului, în special pentru că abia și-a revenit, iar starea lui de sănătate nu este stabilă. Acesta urmează să fie consiliat de un terapeut, iar apoi veștile despre moartea bărbatului ucis în urma accidentului îi vor fi aduse la cunoștință.