Presa de duminică vuia! Doi copii rămași fără tată în urma accidentului mortal provocat de Mario Iorgulescu

Victima, de 24 de ani, tocmai se întorcea de la un priveghi. Conform martorilor, Dani avea viteză mică și a decedat la vreo două minute după impact.

Familia îndurerată povestește în cadrul emisiunii „Acces Direct” despre momentele cumplite prin care trec. Pentru mama tânărului este al doilea copil care i se stinge cu zile – în urmă cu mai mulți ani, dânsei decedându-i și o fiică.

În schimb, Mario, șoferul implicat în accident, înainte cu câteva ore de tragicul eveniment, a petrecut la botezul nepotului lui Romică Țociu, nebănuind o clipă ce urma să se întâmple.

Cazul vehiculează mai multe ipoteze, una fiind intenția de a se sinucide, pe când alta că s-ar fi certat cu iubita, iar asta l-ar fi tulburat acționând în consecință. A sfidat culoarea roșie a semaforului și a condus nepotrivit pe un drum public. Mai exact, viteza autovehiculului fiind de 168 km/h, conform imaginilor prezentate în cadrul emisiunii mai sus menționate.

Deocamdată, Mario Iorgulescu este în stare critică, aflându-se încă la terapie intensivă și se așteaptă recuperarea sa pentru ca procedura legală să poată începe.