Reclamă
Reclamă

Mario Iorgulescu a fost din nou dat în urmărire internațională de către Poliția Română, care a cerut autorităților italiene să îl captureze și să înceapă procedurile de extrădare. Decizia vine după ce Curtea Supremă a anulat pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare pe care Iorgulescu a primit-o anul trecut.

Pedeapsa anulată a fost rezultatul a două procese, cel al accidentului fatal din 2019 și un proces din 2018, în care Iorgulescu a fost acuzat de sechestrarea și agresarea unui rival. În procesul din 2018, Mario Iorgulescu a fost condamnat inițial la 3 ani de închisoare. Ulterior, această pedeapsă a fost contopită cu cea pentru accidentul din 2019.

Prin hotărârea recentă, Curtea Supremă a anulat contopirea celor două pedepse, revenindu-se astfel la situația anterioară. Aceasta constă într-o pedeapsă definitivă de 3 ani pentru faptul din 2018 și o pedeapsă în primă instanță pentru accidentul din 2019, care urmează a fi rejudecată.

Reclamă

În lumina acestor decizii, Poliția Română a intensificat măsurile în vederea capturării lui Mario Iorgulescu și a cerut Italiei colaborarea pentru extrădarea acestuia.

Reamintim că fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal a fost implicat în 2019 într-un accident auto în urma căruia a decedat o persoană, iar anterior, în 2018, a ordonat sechestrarea și agresarea unui rival.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro