Reclamă
Reclamă

Potrivit declarațiilor medicilor de la Spitalul Elias din București, – unde fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal a fost internat, Mario Iorgulescu ar fi fost transferat în această dimineață la un spital din străinătate.

Procedura s-ar fi efectuat contrar recomandărilor cadrelor medicale, având în vedere starea încă gravă în care tânărul se află.

De vineri noaptea spre sâmbătă, la cererea familiei și cu ajutorul medicilor, s-ar fi încercat transportarea acestuia la o clinică din Italia, lucru imposibil la acel moment.

Abia astăzi, procedura a fost finalizată și transferul s-a realizat, acest lucru fiind împotriva recomandărilor medicilor care nu au specificat, însă, în ce țară se află acum Mario Iorgulescu.

Reclamă

Conform declarațiilor reprezentanților Spitalului Elias pentru Mediafax: „În cursul dimineții de astăzi (23 septembrie 2019), la cererea expresă a familiei și contrar recomandărilor medicale, pacientul Mario Iorgulescu a părăsit Spitalul Elias în vederea continuării tratamentului într-o țară din UE”.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro