Mario Iorgulescu, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal Gino Iorgulescu, a suferit un grav accident rutier. Acum 2 zile Mario a fost internat la spitalul Elias, iar în decurs de câteva ore, starea lui s-a agravat.

Acesta se simte foarte rău, având în vedere că starea sa este destul de gravă, după cum arata investigațiile făcute în ultimele 12 ore. În urma analizelor amănunțite, făcute de către medicii specialiști care se ocupă de starea lui de sănătate, s-a stabilit că trebuie făcuta de urgentă o intervenție chirurgicala.

A fost adus la spital în cursul zilei de duminică, 8 septembrie, de către un echipaj SMURD. Familia lui Mario Iorgulescu a fost foarte îngrijorată pentru ca Mario a fost diagnosticat cu afecțiuni grave, cum ar fi contuzie pulmonară, fracturi costale bilateral și altele.

Mario Iorgulescu a avut un accident foarte grav pe Șoseaua Chitila, în urma căruia a fost grav rănit însă, Dany Vicol, în vârsta de 25 de ani, care a fost și el implicat în accident a decedat. Acesta era tatăl a două fetițe, dar neșansa vieții l-a dus la moarte.

Mario trebuie să mai rămână la spital pentru ceva timp, până ce prinde putere și își mai revine, pentru că, în prezent, starea lui nu este prea bună.