Mario Fresh se joacă cu focul și vrea să îl facă gelos pe fratele iubitei sale.

Așa cum se speculează de câteva zile, Aris Melkior și Laura Giurcanu ar forma unul dintre cele mai noi cupluri din lumea mondenă și se pare că povestea lor ar fi început chiar în „America Express”, acolo unde fiul Andreei Esca nu se oprea din a o complimenta pe adversara lui.

Aris Melkior și sora lui, Alexia Eram formează una dintre cele mai iubite echipe din „America Express”. Cei doi frați se înțeleg de minune și, chiar dacă din când în când se mai supără unul pe celălalt, tensiunile se sting repede, pentru că ambii au aceeași miză. Și anume, de a pune mână pe amulete și imunități.

Alexia nu s-ar fi gândit niciodată că va merge în „America Express” cu fratele ei, mai ales că acest nu este deloc adeptul expunerii în spațiul public. Însă, cum Mario Fresh a fost concurent în 2019 în „Asia Express” cu Alex Velea, varianta de a merge cu iubitul ei a căzut din prima.

Mario Fresh, tachinări la adresa lui Aris Melkior, fratele Alexiei. „Aș merge cu Laura Giurcanu”
Instagram

Mario Fresh l-a făcut gelos pe Aris

Dar, se pare că Mario Fresh nu are vrea deloc să plece într-un astfel de concurs cu Alexia, iar asta pentru că se gândește la relația lor. Invitat la „Podcastito Express”, artistul a trebuit să răspundă la una dintre cele mai grele întrebări, puse chiar de frumoasa lui iubită.

Și anume, în cazul ipotetic în care s-ar face un sezon de „America Express: Best Of”, pe cine ar lua cu el. Se pare că Mario ar exclude din start varianta de a merge cu iubita lui și ar prefera să facă echipă cu Laura Giurcanu, iubita lui Aris Melkior.

În acel moment, Aris a început să zâmbească și a luat totul ca pe o glumă, semn că nu vrea să intre în detalii cu privire la relația dintre el și model.

 

@americaexpressantena1 #americaexpressromania #podcastito #podcastitoexpress #viral #ariseram #mariofresh #alexiaeram ♬ sunet original – America Express România