Mario Fresh și Alexia Eram nu ma formază un cuplu, iar ultimele imagini în care artistul apare în compania unei alte femei demonstrează clar acest lucru. Cei doi erau împreună de mai bine de patru, dar în ultimele zile s-a zvonit că frumoasa lor poveste de iubire a ajuns la final.

Mario Fresh a pus ochii pe Chelsea

Cântărețul a acceptat să participe la emisiunea Splash! Vedete la apă, unde oamenii au observat o apropiere suspectă între el și una dintre concurente, Chelsea. Cei mai mulți dintre fanii acestuia au remarcat că ea ar semăna cu Theo Rose și sunt de părere că bruneta și Mario Fresh s-ar potrivi de minune.

Chelsea a menționat, la un moment dat, că între ei s-a creat o conexiune în clipa în care el a ajutat-o să își învingă una dintre cele mai mari temeri pe care le avea. În plus, artistul a precizat că nici nu s-a putut uita la săritura pe care a avut-o, deoarece o privea doar pe ea.

”Faptul că datorită lui am ajuns să îndur una din cele mai mari frici m-a legat de el. Ne-a legat o conexiune de amiciție. Înainte să îl cunosc pe Mario, nu aveam absolut nicio imagine cum ar putea să fie ca om. Mereu este diferență între aparență și esență. Mario chiar m-a motivat mult”, a declarat Chelsea.