Mario și Alexia, vacanță pe lux și opulență în Dubai.

Mario Fresh este unul dintre cei mai apreciați și populari tineri artiști din țara noastră. Acesta a devenit celebru, datorită susținerii pe care a avut-o din partea lui Alex Velea, în anul 2014. Alex Velea a fost cel care i-a remarcat potențialul muzical și cel care l-a ajutat enorm în procesul său de a deveni celebru în România. Mai mult, Alex Velea i-a fost ca un al doilea tată.

Mario Fresh și Alexia Eram, mai îndrăgostiți ca niciodată

Mario și Alexia au plecat într-o vacanță romantică în Dubai, la început de an, așa cum se cuvine, dat fiind faptul că luna ianuarie este luna vacanțelor pentru artiști. În vacanță, aceștia se răsfață la maximum și își fac toate poftele. Și-au dorit o vacanță pe lux și opulență. Zis și făcut. Se observă din imaginile pe care cei doi le postează pe rețelele de socializare că sunt din ce în ce mai apropiați și deloc „afectați” de gurile rele.

Recent, Mario a postat pe story o fotografie în care arată prietenilor săi virtuali că degustă cel mai special desert. Pe farfuria aurită pe care se afla o prăjitură de ciocolată scria numele lor: Alexia & Mario, semn că cei doi se răsfață la maximum și își fac orice moft. La descrierea fotografiei, Mario a adăugat: „Importanți, nu glumă…”, semn că se amuză de situație.

Alexia Eram și Mario au servit cina în stil mare, într-un local select din Dubai! Ce scrie pe farfuria celor doi: „Importanți, nu glumă…”
Instagram

Chiar dacă sunt împreună de 5 ani, relația acestora este specială. Au demonstrat că iubirea dintre cei doi este sinceră, motiv pentru care au depășit toate momentele mai puțin plăcute care le-au pus relația în pericol.

Cei doi au devenit două prezențe foarte active în mediul online. Cu toate acestea, Mario și Alexia sunt cât se poate de discreți atunci când vine vorba de relația lor.

„Am ajuns ieri de dimineață la ora 5. Ne-am băgat la somn, pentru că eram rupți de obseală, iar apoi ne-am plimbat puțin prin oraș. Apoi am fost să mâncăm la un restaurant drăguț, grecesc. Astăzi, cel mai probabil, o să stăm mai mult prin hotel, pentru că plouă”, a declarat Alexia Eram în urmă cu puțin timp pe Instragam.

Share.

24 de ani, absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității din București. Conectată în permanență la tot ce se întâmplă în mass-media, a dat dovadă de pasiune, perseverență și muncă, pregătind buletine informative de actualitate.