Mario Fresh este unul dintre cei mai apreciați artiști din showbiz-ul românesc. Platoforma este plină de surprize și acesată de oameni din toată lumea, așa că nu-i nimic de mirare că iubitul Alexiei Eram l-a întâlnit pe bărbatul care-i seamănă izbitor.

Românul a ajuns viral pe TikTok în urma mai multor filmulețe pe care le-a postat pe platformă. Internauții au remarcat imediat asemănarea celor doi, iar comentariile au început să apară în număr cât mai mare.

Mario Fresh și-a întâlnit sosia pe TikTok

Bărbatul care seamănă cu artistul este din România și este de meserie cioban. Se ocupă cu creșterea și îngrijirea animalelor. Foarte des postează clipuri în care arată cum decurge ziua lui și ce activități desfășoară pe câmp.

captură TikTok

De ce nu se gândește artistul la căsătorie

Mario Fresh trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Alexia Eram, fiica prezentatoarei Andreea Esca. Cei doi au una dintre cele mai longevive relații din showbiz, iar pe conturile de social media sunt urmăriți de foarte mulți internauți. În timp, au apărut și întrebări referitoare la nuntă, iar artistul a povestit în urmă cu ceva timp motivul pentru care cei doi nu se gândesc la marele eveniment.

„Nu vreau să mă căsătoresc momentan. De ce să fac asta?! (…) Am tremurat vreo jumătate de an. Nu îmi era atât de frică de Andreea, cât îmi era frică de domnul Alex. Vorbesc franceză în casă și eu nu înțeleg nimic. Asta e limba care se vorbește în casă. El e francez, iar copiii au făcut școala în franceză. Nu m-am apucat să învăț franceză.”, a spus Mario Fresh în emisiunea online a lui Marius Manole

Cum a decurs prima întâlnire a lui Mario cu părinții Alexiei Eram

„M-au acceptat din prima zi. Probabil au crezut că o să fie o joacă la început. Alexia avea 16 ani, eu aveam 17ani. Poate s-au gândit că stă două săptămâni cu mine și gata. Ne înțelegem foarte bine.”, a mai spus iubitul Alexiei