În ultima vreme, a devenit un trend în rândul vedetelor ca acestea să își cumpere apartamente situate la malul mării. Cu doat câteva zile în urmă, Selly a fost cel care a dat vestea cea mare și anume, aceea că este proprietar al unei locuințe situate fix pe malul mării. Acum, Mario Fresh i-a urmat exemplul. 

Mario Fresh este unul dintre artiștii care a muncit de mic pentru visul lui. Artistul și-a dorit să aibă succes și toată lumea să știe numele lui. Și da, nu s-a lăsat până nu s-a întâmplat acest lucru. Acum, de când are o comunitate impresionantă de fani, aproape că nu trece nicio zi în care acesta să nu le povestească urmăritorilor ce face.

Recent, iubitul Alexiei Eram a dat vestea cea mare în online și anume, aceea că a devenit proprietarul unui apartament la mare. Mario și-a dorit mereu să aibă o locuință cu vedere la valurile mării și se pare că marele lui vis a devenit realitate. Apartamentul este fix așa cum și-l dorea și, cel mai important, este achiziționat din banii munciți de el.

Mario Fresh și-a cumpărat apartament la mare. Câți bani a scos din buzunar ginerele Andreei Esca pentru noua locuință Social media

Mario Fresh, mai fericit ca niciodată

„Astăzi am semnat contractul pentru apartamentul din Mamaia. Sunt foarte fericit că mi-am cumpărat apartament la mare pentru că iubesc să merg acolo indiferent de sezon. Mă liniștește tare”, a scris Mario Fresh pe grupul în care și-a invitat cei mai apropiați fani. Deși s-a lăudat cu noua achiziție, artistul a evitat să menționeze, momentan, prețul apartamentului.

Dar, se pare că nu doar el a fost pus pe investiții serioase în ultima vreme. Nici iubita lui, Alexia Eram nu s-a lăsat mai prejos. Zilele trecute, fiica Andreei Esca a mai făcut o investiție de aproape 70.000 de euro. Aceasta și-a cumpărat prima ei mașină „de oraș”, un bolid cochet și, la fel ca și în cazul iubitului ei, satisfacția este mult mai mare pentru că a cumpărat totul din banii ei, fără să le ceară părinților.