Mario Fresh este un împătimit al schimbărilor de look, de-a lungul vremii încercând tot felul de tunsori, care mai de care mai extravagante. Nu are de gând să se oprească aici, se pare, căci este adeptul schimbărilor radicale și nu se teme să încerce lucruri noi. Cum arată acum iubitul Alexiei Eram?

Cum arată acum Mario Fresh?

O nouă vizită la salon, o nouă tunsoare – în acest fel și-a obișnuit artistul fanii, așa că aceștia sunt tare curioși să vadă pentru ce a optat Mario Fresh. Oare este vorba despre culoare părului sau despre o tunsoare extravagantă? Nici vorbă de așa ceva!

Mario Fresh a ales de data aceasta un look care i-a surprins într-un mod plăcut pe fani. A renunțat, pentru moment, la părul mai lung. La scurt timp după ce Mario Fresh a ieșit din salon proaspăt tuns, a și postat pe rețelele de socializare o fotografie cu noul look. Se pare că este destul de apreciat de fani și felicitat că a făcut o alegere foarte bună și de data aceasta.

Să ne amintim faptul că, nu cu mult timp în urmă, Mario Fresh se lăuda cu un păr destul de lung, însă la care a renunțat în urmă cu aproximaiv un an de zile.

Mario Fresh, schimbare radicală de look! Cum arată acum artistul / FOTO

Alexia Eram și Mario Fresh, cum se înțeleg, de fapt, cei doi?

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, și Mario Fresh formează un cuplu de mult timp. Cei doi se gândesc serios la un viitor împreună și, în ciuda faptului că au o vârstă fragedă, deja își fac planuri mărețe pentru perioada următoare.

Cei doi sunt de nedespărțit și se înțeleg de minune. În ciuda faptului că unele guri afirmă faptul că Alexia Eram manifestă un comportament de gelozie generând chiar și conflicte între ei, artistul neagă aceste afirmații și mărturisește că relația lor merge cum nu se poate mai bine.

„Nu am fost niciodată gelos, nicio treabă nu avem unul cu altul. Este (n.r. geloasă) dar în limita bunului simț, cât să nu mă facă să mă simt prost sau să cred că are o problemă. Eu cred că nu are treabă. Maxim nu-i convine că o las pe ea singură.”, a spus Mario Fresh.