Mario Fresh, schimbare radicală de look.

Mario Fresh este unul dintre cei mai în vogă cântăreți de la ora actuală din România. Artistul a reușit să strângă o comunitate destul de mare de urmăritori pe social media, care îl susțin la orice pas pe iubitul Alexiei Eram. Pentru a-și ține fanii și mai aproape, artistul postează foarte des în mediul online, unde vorbește adesea despre lucrurile care i se întâmplă zi de zi fie pe plan profesional, fie sentimental.

De această dată, Mario Fresh le-a cerut păreri fanilor săi, cu privire la noul look adoptat de acesta. Artistul s-a arătat a fi destul de îndrăzneț, pentru că și-a schimbat complet culoarea părului, dar și stilul în care era tuns. Inițial, fanii nici nu l-au recunoscut pe acesta, comparându-l direct cu Maluma.

Sursa: Social Media
„O fi ieșit bine? Aștept păreri în comentarii”, a scris Mario Fresh pe Instagram.
În timp ce foarte mulți fani l-au complimentat pe artist, alții i-au spus acestuia că natural îi stătea mult mai bine: „Maluma baby”, „Mi se zice Mario, Măluma de România”, „Hmmm, ești frumos oricum te-ai face….dar prefer parul tau natural”, „Sincer natural e mai bine”, „Dacă e pentru un rol, e ok dacă nu, sincer mergi pe natural”, au fost doar câteva dintre zecile de comentarii pro și contra lăsate de fani la fotografia postată de Mario Fresh.

Mario Fresh și Alexia Eram se iubesc de 6 ani

Alexia Eram și Mario Fresh formează un cuplu încă din adolescență și pare că nimic nu îi mai desparte. Cei doi se iubesc nebunește și, fiind plecați în vacanță, artistul i-a făcut iubitei sale o surpriză pe cinste. Fiica Andreei Esca a rămas fără cuvinte când a văzut totul.

Alexia Eram și Mario Fresh își petrec aniversarea departe de casă, pe mare. Tinerii îndrăgostiți sărbătoresc șase ani de relație și se simt tot mai fericiți împreună. Ei se susțin în toate proiectele pe care le au și călătoresc des împreună pentru a-și crea amintiri de neuitat în cele mai exotice destinații.

Cei doi nu au planuri de căsătorie și au dat de înțeles că timpul va decide ce va fi între ei. Încă sunt prea tineri pentru a se gândi la astfel de lucruri și amândoi sunt preț pe cariera lor, înainte de orice.

„Lucrurile se întâmplă când trebuie să se întâmple. Suntem foarte tineri și toate vin la timpul lor, dar momentan suntem foarte tineri pentru căsătorie și copil.”a spus Alexia Eram în emisiunea Showbiz Report de la Antena Stars.

Distribuie

Sunt o persoană liniștită, sociabilă și ambițioasă. Îmi place ideea de a livra informații necunoscătorilor, ador să ascult poveștile oamenilor și să ofer ajutor atunci când mi se cere.