Mario Fresh crede că nu va mai scăpa de problemele pe care le are în momentul de față niciodată. Situația actuală din țară este cea care i-a pus capac partenerului de viață al Alexiei Eram. În timp ce frumoasa lui iubită se bucură de o vacanță de vis departe de casă, el își face tot felul de gânduri și se gândește la viitorul lui și al omenirii. Este de părere că sunt lucruri cu care ne vom confrunta până la adânci bătrâneți și că nu poate vedea o rezolvare pentru tot ceea ce se întâmplă sau urmează să se întâmple.

Mario Fresh, urmărit de probleme

I se pare ireal cât de mult a putut să i se schimbe viața în mai puțin de noi ani, iar ideea unui nou val de COVID-19 îl sperie pe fostul „protejat” al lui Alex Velea. Din punctul său de vedere, sunt și prea multe accidente, nenumărate probleme, nenorociri și supărare. Oamenii nu mai au liniște și se pare că și artistul se află în aceeași situație.

Acesta are momente în care pur și simplu nu mai poate mânca și îi vine să plâgă. Tot ce vrea este să trăiască liniștit, dar își pune problema că ne-am putea confrunta cu astfel de situații până la sfârșitul vieții.

„Un nou val de Covid, accidente, un praf grav rău de tot. Numai probleme, nenorociri și supărare. Vă rog, faceți ceva că îmi vine să plâng. Nu știu ce să cred, oare o să ne confruntăm toată viața cu asta, până la adânci bătrâneți, sau o să trăim liniștiți?”,a mărturisti Mario Fresh pe contul lui oficial de Instagram.