Mario Fresh este de mai bine de zece ani în industria muzicală, deși nu este atât de înaintat în vârstă. La început, el nu avea atât de mare succes pe cât are acum și a recunoscut în fața tuturor că Alex Velea a fost cel care l-a ajutat enorm în cariera sa, încă de pe vremea când era doar un copil. Iubitul Antoniei a crezut în el și în talentul său și a sperat că va ajunge un mare artist, iar acest lucru chiar s-a întâmplat. Are o mulțime de fani pe rețelele de socializare și, mai mult decât atât, știe cum să și îi păstreze aproape.

Mario Fresh, fotografii din cufărul cu amintiri

Într-un podcast în care a fost invitat recent, el le-a povestit fanilor cât de mult s-a chinuit pentru ca Velea să îl bage în seamă, să îi asculte piesele și într-un final a reușit să îi câștige atenția. De-a lungul anilor, iubitul artist a lansat multe piese de succes care au rupt topurile muzicale de la noi, dar nu vrea să se oprească aici. În perioada următoare, se pare că vedeta vrea să dea lovitura pe plan internațional cu o piesă fie în limba spaniolă, fie în limba engleză.

Are mare încredere în el și în potențialul lui, dar și în oamenii care îl susțin și care îi ascultă piesele de fiecare dată. După ce a apărut în podcast-ul lui Radu Țibulcă, artistul a adunat o serie de imagini mai vechi cu el, în care le-a arătat admiratorilor cât de mult s-a schimbat de-a lungul anilor. Aceștia nu s-au putut abține să nu comenteze și i-au transmis acestuia că arata la fel de bine și atunci pe cât o face în momentul de față.

Mario Fresh, imagini de colecție din copilărie! Prin câte schimbări fizice a trecut tânărul artist / FOTOMario Fresh, imagini de colecție din copilărie! Prin câte schimbări fizice a trecut tânărul artist / FOTO

 

„De-a lungul anilor🖤”, a scris Mario Fresh în dreptul celor zece imagini pe care le-a postat recent în mediul online.

 

„Ai evoluat ești forță🔥💪🏻🤩”, „Ce trec anii, felicitări băiate 🔥🔥🙌”, „Adooooooor😍😍😍😍🔥🔥🔥”, „Ce draguuut😍”, „Imi plac tare mult pozele.😊 Eu te stiu de 6 ani sau 7 ani si iti ascultam toate piesele care erau in trenging la fel si cele din prezent!!😎 Apreciez toata munca pe care ai depus-o si pe care o depui si acum!!😄 Tot ce am scris nu e la misto!! Bafta in continuare!!😊 Te pup!!😘❤️”, i-au scris fanii în comentarii.