Mario Fresh și-a lua de la o vreme viața în propriile mâini, iar cariera sa depinde doar de el, dar a fost o vreme în care lucrurile au stat complet diferit. Pe vremea când era doar un copil și când nimeni nu îi dădea prea mari șanse să ajungă un mare artist, singurul care l-a ajutat și care i-a fost alături a fost chiar Alex Velea. Iubitul Antoniei a crezut mereu în talentul lui și a avut încredere că va ajunge cât mai departe, iar lucrurile s-au întâmplat chiar în felul acesta.

Mario Fresh, moment de sinceritate

Iubitul Alexiei Eram a fost mereu un om talentat, dar la început de drum nu i-a fost deloc ușor să ajungă în atenția oamenilor care mai târziu i-au devenit fani adevărați. Nu toate piesele pe care le lansa la vremea aceea au ajuns hituri, dar datorită iubituli Antoniei nu și-a pierdut speranța și a ajuns unde și-a propus, chiar dacă multă lume nu a crezut că va reuși vreodată.

Alex Velea a jucat un rol extrem de important în cariera sa, iar artistului nu îi este rușine să recunoască lucrul acesta. Vedeta a spus ori de câte ori a avut ocazia că îi datorează tot succesul acestuia, deși nu și-au mai vorbit de ceva vreme și nu există cale de împăcare între ei. Mario Fresh a dat un interviu recent în care a adus în discuție acest subiect, fără să dea prea multe detalii. Nici Velea nu vrea să mai audă nimic de el sau de Lino Golden, cei pe care i-a crescut ca pe copiii lui și care au reușit să îl dezamăgească pe el și pe familia sa.

 

Mario Fresh îi este recunoscător lui Alex Velea! Ce a declarat despre iubitul Antoniei:

„Da, așa e. Norocul a fost că l-am cunoscut pe el și pe cei din jurul lui, care au pus câte o cărămidă la cariera mea. Datorită lui am ajuns unde sunt, după care s-au…”, a povestit recent Mario Fresh.