Mario Fresh este unul dintre cei mai apreciați și populari tineri artiști din țara noastră. Acesta a devenit celebru, datorită susținerii pe care a avut-o din partea lui Alex Velea, în anul 2014. Alex Velea a fost cel care i-a remarcat potențialul muzical și cel care l-a ajutat enorm în procesul său de a deveni celebru în România. Mai mult, Alex Velea i-a fost ca un al doilea tată.

Mario Fresh a fredonat versurile lui Pepe

În urmă cu o zi, Mario Fresh a postat pe InstaStory imagini cu el în care cântă una dintre cele mai cunoscute melodii de-ale lui Pepe, respectiv „Numai iubirea”. Mario Fresh l-a etichetat pe artist și a adăugat postării: „Nu mă las”.  După aceea, Pepe a redistribuit pe contul său de Instagram respectivul InstaStory. Se pare că Mario Fresh se afla la o petrecere și și-a dorit să bucure inimile celor prezenți cu versurile unei superbe melodii.

Mario Fresh fredonează versurile lui Pepe! Unde a fost surprins iubitul Alexiei Eram
Instagram

Mario Fresh, relație cu năbădăi cu Alexia Eram

Chiar dacă sunt împreună de 5 ani, relația acestora este specială. Au demonstrat că iubirea dintre cei doi este sinceră, motiv pentru care au depășit toate momentele mai puțin plăcute care le-au pus relația în pericol. Cântărețul se înțelege de minune cu familia iubitei sale.

M-au acceptat din prima zi. Probabil au crezut că o să fie o joacă la început. Alexia avea 16 ani, eu aveam 17 ani. Poate s-au gândit că stă două săptămâni cu mine și gata. Ne înțelegem foarte bine”, a declarat artistul cu ceva timp în urmă.

Mario Fresh nu are încă planuri de însurătoare

Cântărețul se înțelege de minune cu familia Alexiei Eram. Acesta a fost bine-primit în casa iubitei sale încă de la începutul relației lor. Chiar dacă trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Alexia Eram, cei doi nu au de gând să se căsătorească în curând. Prioritatea amândurora este cariera, având în vedere că Mario are 22 de ani, iar Alexia 21 de ani.

„Încă nu e soacra mea, pentru că nu suntem căsătoriți. Nu vreau să mă căsătoresc momentan. De ce să fac asta?! (…) Am tremurat vreo jumătate de an. Nu îmi era atât de frică de Andreea, cât îmi era frică de domnul Alex. Vorbesc franceză în casă și eu nu înțeleg nimic. Asta e limba care se vorbește în casă. El e francez, iar copiii au făcut școala în franceză. Nu m-am apucat să învăț franceză”, a mai declarant Mario Fresh, potrivit Libertatea.ro.