Mario Fresh a oferit primele explicatii despre scandalul din club. Tanarul a iesit destul de sifonat dupa altercatia in care au fost implicati el si Jador. Iubitul Alexiei Eram a socat pe toata lumea cu prima declaratie despre ce s-a intamplat. Acesta a decis sa vorbeasca despre acest incident traumatizant. Asta pentru ca fanii ii puneau o multime de intrebari si s-a simtit dator sa lamureasca ce s-a intamplat.

După ce in presa s-a scris ca Jador ar fi fost cel de la care a plecat scandalul, Mario Fresh spune lucrurilor pe nume. Baiatul adoptiv al lui Alex Velea le-a transmis celor care il urmaresc ca nimic din ce au citit nu este adevarat. Acesta a spus ca se simte bine in momentul de fata. Iubitul Alexiei a mai transmis ca se va afla adevarul in curand. Probabil pentru ca ancheta este in desfasurare, Mario nu poate dezvalui prea multe.

Mario Fresh: „Sunt minciuni!”

„Probabil ați văzut filmările, ați văzut ce se scrie prin presă. 99% sunt minciuni sau sunt foarte umflate. O poveste reală nu există, doar povestea că am fost…fără să facem nimic. Vom vedea ce s-a întâmplat acolo de fapt. Vă mulțumesc tuturor că ați fost niște finuți. Suntem bine. Bine spus în mare, nu suntem normali, suntem bine. Mulțumim lui Dumnezeu”, a declarat Mario Fresh.

Potrivit informatiilor aparute in presa, Jador este vinovat pentru conflict. Mario a fost doar victima colaterala cand a incercat sa isi indeparteze prietenul din club. Una dintre variante este ca o tanara ar fi vrut sa faca poze cu Jador, acesta ar fi refuzat. Iubitul femeii si prietenii lui s-ar fi razbunat pe Jador, considerand ca este figurant si ca a uitat de unde a plecat. A doua varianta aparuta este cea conform careia manelistul ar fi dansat cu iubita unuia dintre agresori, iar acesta s-ar fi razbunat pentru umilinta. Potrivit lui Mario Fresh, nimic nu este adevarat. Ramane doar sa asteptam rezultatele anchetei.