Fanii lui Mario Fresh s-au îngrijorat extrem de tare în urma veștilor primite. Celebrul cântăreț a ajuns de urgență la spital. Iubitul Alexiei Eram a avut nevoie de perfuzii. Cei care îl urmăresc atent pe social media i-au trimis o grămadă demesaje în care îl întrebau despre starea sa de sănătate. Iată că Mario Fresh a venit cu detalii despre cele petrecute. 

Mario Fresh și-a îngrijorat fanii

Mario Fresh și-a îngrijorat teribil fanii cu recenta postare făcută pe social media. El i-a obișnuit pe prietenii săi virtuali cu peisaje care mai de care mai spectaculoase și imagini exotice din vacanțele dese în care se duce alături de iubita lui.

Iată că de data aceasta s-a fotografiat cu perfuzia la mână. Tânărul i-a alertat pe fani pentru că nu s-a mai pozat optimist și distrat așa cum i-a obișnuit pe toți.

Sursa: Instagram

Iubitul Alexiei Eram este un artist foarte apreciat în special în rândul tinerilor de vârsta sa, motiv pentru care este urmărit într-un număr mare în mediul online. Cel din urmă obișnuiește să îi țină pe toți la curent cu tot ce se întâmplă în viața sa de zi cu zi.

Mario Fresh  a recunoscut faptul că a petrecut cam mult în ultimele zile, așa că a decis să își ia doza de vitamine într-un mod diferit. Cei care îl apreciază și îl iubesc nu au pentru ce să se îngrijoreze în ceea ce privește starea lui de sănătate.

Mai mult decât atât, băiatul chiar demonstrează că deși poate exagerează uneori cu petrecerile, ulterior are grijă de el după nopțile pierdute ca să se poată reface cum trebuie. Solistul a mers la o clinică privată pentru a-și administra vitaminele.

,,După trei zile de petrecere…”, a scris Mario Fresh pe pagina personală de Instagram.

Mario Fresh a povestit despre prima întâlnire cu părinții iubitei sale, Alexia Eram

Mario Fresh a mărturisit că a fost extrem de emoționat în momentul în care s-a întâlnit pentru prima oară cu părinții Alexiei Eram.

Dacă în privința Andreei Esca a stat mai relaxat, când a venit vorba despre tatăl iubitei lui, totul s-a schimbat.

Sursa: Social Media

„Emoționat, îți dai seama. Mai emoționat eram când am făcut cunoștință cu tatăl, să fiu sincer. Am trecut repede peste pasul acesta, pentru că am fost primit cu căldură.”, a declarat Mario Fresh.

Emoții mari și pentru frumoasa iubită a lui Mario Fresh.

„Eu am mers la Iași într-un weekend, dar deja mai vorbisem cu ei pe video.El îi mai cunoștea (n.r pe părinții ei) de la diverse evenimente, dar ca fiind iubitul meu s-a prezentat în vara în care ne-am cunoscut.”, a adăugat Alexia Eram.