Chiar dacă nu este un tip foarte pretențios, tânărul nu poate admite sub nicio formă acest lucru

Mario Fresh și Alexia Eram formează unul dintre cele mai adorate cupluri din showbiz. Ei se bucură de fiecare moment petrecut împreună și se iubesc nebunește încă de când erau adolescenți. Cu anii au devenit tot mai apropiați, acum fac totul împreună și nu se sfiesc să o arate. Tocmai pentru că se știu atât de bine, în cadrul unui interviu, fiica Andreei Esca a scos la iveală ce îl enervează cel mai mult pe partenerul său la oameni, inclusiv la ea. 

Artistul, deranjat la culme

Deși se iubesc enorm, ca în orice cuplu, cei doi mai au parte și de mici neînțelegeri sau certuri. Bineînțeles, nu este vorba despre conflicte serioase, ci despre diverse lucruri nesemnificative. Un exemplu ar fi modul în care mănâncă Alexia Eram. Pe tânărul cântăreț îl deranjează extrem de mult felul în care oamenii plescăie atunci când mănâncă. Totuși, nu este iritat doar de ceilalți, ci inclusiv de propria persoană. Se pare că artistul nu suportă nici plescăitul său.

„Mario are problema asta. Nu poate să asculte oamenii care mănâncă, dacă e liniște completă. Pe el îl enervează când mănâncă el. E o chestie de-a lui. Urăște dacă mușc un măr sau mănânc chipsuri în preajma lui”, a susținut Alexia Eram.

@video.clipuri1 #alexiaeram #mariofresh #interviu #2022 #fy #bucuresti #videoclipuri1 #foryou ♬ original sound – videoclipuri1


Focoasa brunetă a povestit cum, într-o seară, în timp ce era acasă cu iubitul ei, a mestecat cu poftă un măr, iar cântărețul a fost scos din sărite. Fiica prezentatoarei TV a mărturisit că excepția din acea seară l-a făcut să răbufnească.

„Avea un măr în mână, scosese telefonul și se uita la el așa cu o poftă și mușca din el…O analizam și mă uitam așa cu nervi la ea, zici că eram psihopat. Și mă uitam așa la ea să-mi dau seama cu ce greșește. Și mi-am dat seama, mânca prea tare. Mesteca prea puternic”, a declarat Mario Fresh.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii