Mario Fresh a reușit să capteze toată atenția fanilor săi după ce a apărut cu nervii la pământ în mediul online. Fără să se mai abțină, artistul le-a povestit internauților motivul pentru care nu mai are liniște. Așa cum îl știm, artistul a vorbit decis cu admiratorii săi și de această dată, chiar dacă nu a avut o stare prea bună.

Mario Fresh știe să facă spectacol în orice clipă. Nu are limite când vine vorba de talent, iar dovadă în acest sens stă succesul pe care îl are în lumea artiștilor de ceva vreme. Știm cu toții cât de râvnit este de toate puștoaicele, spre regretul iubitei sale, Alexia Eram, care este o fire destul de geloasă și reacționează de fiecare dată când vreo fană înfocată se dă la iubitul ei.

Chiar dacă este înconjurat de multe fane, Mario Fresh nu îi înșală încrederea iubitei sale. Au trecut cu brio peste episoadele mai tensionate din relația lor, iar acum pare că viața lor este din ce în ce mai frumoasă atunci când sunt alături unul de celălalt.

Este un artist destul de solicitat, iar timpul lui liber este destul de restrâns. Chiar și în asemena condiții, una dintre prioritățile sale reprezintă fanii lui. Nu trece o zi fără ca artistul să le împărtășească din gândurile sale și să-i poarte în activitățile sale de zi cu zi.

Mario Fresh, cu nervii la pământ. Cântărețul a povestit totul pe Instagram: ”Explodez de nervi”

Mario Fresh și-a ieșit din minți în mediul online

Mario Fresh a demonstrat de-a lungul timpului că este o persoană destul de echilibrată și că nu pune la suflet răutățile celor din jur. De data aceasta, însă, artistul nu s-a mai abținut și și-a expus nemulțumirea care l-a făcut să scoată flăcări pe rețelele de socializare. Se pare că vecinii cântărețului i-au pus gând rău, căci i-au stricat somnul dulce pe care Mario îl avea. Fanii au fost martorii reacției artistului.

„Explodez de nervi. Dă-i, dă-i. Dă-i puternic. (…) Nu pot să cred așa ceva. Până acum a fost liniște, nu a comentat nimic”, a transmis Mario Fresh pe Instagram.