Mario Fresh pregătește o nouă piesă.

Mario Fresh este unul dintre cei mai apreciați și iubiți cântăreți de la noi. Acesta este cunoscut în întreaga țară pentru vocea sa, dar și pentru relația pe care o are cu fiica Andreei Esca, Alexia Eram. Tânărul cântăreț e foarte fericit atât pe plan profesional, unde totul îi merge foarte bine, dar nici pe plan personal nu o duce deloc rău. El și Alexia Eram formează un cuplu de ani buni și deja își fac planuri serioase pentru viitor.

Mario Fresh se pregătește de lansarea unei noi piese

Mario Fresh lucrează intens la un nou proiect și își focusează toată atenția asupra unei noi piese pe care o ca lansa de curând. Acesta lucrează alături de Renvto pentru lansare unei noi melodii.

Sursa: Instagram

Mario și-a anunțat fanii de noul său proiect muzical prin intermediul paginii sale de Instagram, acolo unde a postat o fotografie alături de Renvto cel cu care face piesa, însoțită de mesajul „Baietii astia 2 mai pregatesc ceva
@renvtobeats #necesar

Artistul nu prea a dorit să ne spună foarte multe detalii, dar ne putem da seama cu ușurință că este vorba de o nouă piesă.

Mario Fresh pe urmele lui Maluma

Mario Fresh îi calcă pe urme lui Maluma, după ce a lansat o piesă cu ritmuri reggaeton.  Melodia se numește „Necesar” și este înregistrată în colaborare cu Renvto.

„Necesar” este o piesă compusă de Mario Fresh și Renvtø, venind acompaniată de un video cu versuri. Clipul a urcat rapid pe primul loc în Trending pe Youtube, la muzică.

Mario Fresh este artistul care a cucerit publicul cu numeroase hituri precum „Brațe străine” (alături de Andra), „Săracă inima mea”, „Dacă pleci”, „Ne mințim”, „Solo” și „Chitara mea”, o reinterpretare a single-ului „Să cântăm, chitara mea”, una dintre cele mai iubite melodii ale tuturor timpurilor.

A urmat „Adu-mi soarele”, o piesă pentru toți cei care se simt pierduți atunci când persoana pe care o iubesc pleacă, „Bine de tot”, un proiect plin de culoare, cu o energie incredibilă și „D„eziubește-mă” (alături de MIRA). În urmă cu aproape trei luni, artistul a cucerit Trending-ul de pe YouTube și clasamentele muzicale cu „Umbre”, single de succes pe care l-a lansat alături de Connect-R.

Distribuie

Sunt o persoană liniștită, sociabilă și ambițioasă. Îmi place ideea de a livra informații necunoscătorilor, ador să ascult poveștile oamenilor și să ofer ajutor atunci când mi se cere.