Reclamă
Reclamă

Candidatul PNL la Primăria municipiului Slatina, Mario De Mezzo, a câștigat alegerile pentru funcția de primar, potrivit numărătorii paralele efectuate de liberali. De Mezzo a sărbătorit victoria pe străzile orașului alături de sute de persoane. Slatina a fost până acum un fief important al PSD.

„Victoria este a Slatinei și a slătinenilor. Este doar victoria lor. Este clar că nemulțumirea lor față de o administrație incompetentă, frustrarea lor față de disprețul cu care au fost tratați, toate lipsurile pe care eu nu am făcut decât să le pun în lumină au vorbit astăzi prin ștampila de vot. Slătinenii au venit și au votat cu sete împotriva unei administrații despre care eu am spus că este coruptă, este incompetentă și că nu are ce să mai caute în această primărie, iar Slatina și slătinenii au fost de acord cu mine, unii dintre ei susținându-mă pe Facebook, alții dintre ei pe TikTok, alții dintre ei venind cu mine în partid, alții dintre ei claxonând pe stradă sau luându-mă în brațe sau făcând poze cu mine, dar toți mergând și punând ștampila de vot. Le mulțumesc din suflet, este victoria noastră”, a declarat Mario De Mezzo, potrivit Agerpres.

În cursa pentru funcția de primar al municipiului Slatina au mai candidat primarul în funcție din partea PSD, Emil Moț, Gabriel Dima Buliteanu (Alianța pentru Unirea Românilor), Cătălin Davidescu (PUSL), Elena Ioțu (Dreapta Unită USR – Forța Dreptei) și Cristian Văduva (Partidul S.O.S. România).

Reclamă

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro