Marinela Nițu a devenit cunoscută în urmă relației pe care a avut-o cu Miron Cozma. Cei doi foști iubiți se afișau extrem de des la evenimentele mondene. Mai mult, cei doi nu refuzau nici o invitație în cadrul emisiunilor televizate. Acum, viață lor a luat o altă întorsătură. dacă Miron Cozma pare că își trăiește destinul liniștit, Marinela este schimbată total.

Reclamă

 Marinela Nițu, distrusă de operatiie estetice

Marinela Nițu are respectabilă vârstă de 47 de ani. Fosta iubita a lui Miron Cozma se încăpățânează însă să își păstreze tinerețea pe chip. Gurile rele spun însă că această apelează la diverse proceduri estetice. Mai mult, pe chipul ei este destul de vizibil că nu toate i-au și reușit. chiar dacă nu mai este alături de Luceafărul Huilei, Marinela se încăpățânează să se ocupe în continuare de carieră.Alături de o formație, brunetă cânta la evenimente. În trecut însă, această se laudă cu turneele sale atât în țară cât și în străînătate.

Reclamă

 

Marinela Nițu și Miron Cozma și-au spus adio după 12 ani de amor pătimaș. Brunetă a declarat că fostul lider al minerilor va rămâne întotdeauna bărbatul vieții ei, însă drumurile lor nu mai au un scop comun.

”E diferenţă de spiririte, de idealuri. Miron Cozma este un tip încercat de viaţă, am făcut faţă amândoi la atâtea greutăţi… E dureros să îmi amintesc. Atracţia putenică spre haiducie şi politică schimbă omul. Nu e nimic rău în asta, dar eu nu mă mai regăsesc. Eu l-am cunoscut lider sindical şi se purta foarte frumos cu mine. Dar zi de zi este altceva. Miron Cozma este şi va fi bărbatul vieţii mele.” declara Marinela Nițu într-un interviu.

Fosta mare iubire a lui Miron Cozma este foarte activă în mediul online. Cei care se mai întrebau ce face ar trebui să știe că nu a lăsat deloc prima dragoste, muzică, și că activează alături de o trupă acum. Ba mai mult decât atât, brunetă, alături de colegii săi de scenă, au început să scrie piese pe bandă rulantă.