Marina Voica are grave probleme de sănătate, în ultimele luni. Acum doar patru luni, femeia a fost operată la inimă, iar de atunci starea ei nu este tocmai una bună. Recent, a ajuns din nou la spital și imediat după ce și-a revenit a oferit primele declarații și le-a povestit fanilor ei ce s-a întâmplat, de fapt.

Marina Voica, despre starea ei de sănătate

Cântăreața are 85 de ani, iar admiratorii ei au crezut că nu va scăpa cu bine de data aceasta, dar a reușit să demonstreze că este o femeie puternică pe care nimic nu o doboară atât de ușor. În ceea ce privește starea sa de sănătate, ea a povestit că a făcut o toxiinfecție alimentară, din cauza faptului că a primit foarte multă mâncare, de care s-a și bucurat.

Acum, este din ce în ce mai bine și nici măcar nu și-a dorit să cheme salvarea. După ce medicii au ajuns la ea acasă, doamna de pe salvare a convins-o să meargă la spital, pentru că situația ei s-ar fi putut înrăutăți. Marina Voica vrea să fie sănătoasă, dar din nefericire are o vârstă înaintată și nu rezistă prea bine provăcărilor.

”Sunt bine. Am făcut toxiinfecție alimentară, sunt foarte pofticioasă și am primit foarte mult mâncare ieri și sa întâmplat ce sa întâmplat, nu vreau să vă descriu. Am chemat salvarea, eu ziceam că nu chem, dar am chemat. A venit o fată foarte drăguță și mi-a zis să merg, eu nu și nu, și până la urmă am zis că să mă duc că nu știu ce se va întâmpla. Eu vreau să fiu sănătos ”, a spus Marina Voica