Marina, fetița care a supraviețuit accidentului în care Raisa a murit, a fost externată. Prietena cea mai bună a micuței care a fost accidentată mortal pe trecerea de pietoni pe o trecere de pietoni, a părăsit spitalul unde a fost internată timp de mai multe zile.

În urma externării, medicii au transmis informații privind starea de sănătate a pacientei Marina, prietena micuței Raisa, fata care a pierit, joia trecută, într-un groaznic accident de mașină în Sectorul 1 al Capitalei.

Marina, fetița care a supraviețuit accidentului în care Raisa a murit, a fost externată. Medicii au operat-o la picior

De la producerea tragediei în urma căreia Raisa a murit, faptul că Marina a fost externată este prima veste bună primită de cei care au urmărit șocantul caz de aproape.

Marina, prietena micuței Raisa, a fost externată după ce medicii au operat-o la gambă. Însă, din fericire, starea sa de sănătate devine din ce în ce mai bună, având șansa de a se recupera complet.

„Fetița a fost externată, probabil este acasă. Nu au fost probleme majore, nu a avut complicații, a avut doar o fractură la gambă și a fost operată la Ortopedie. Este bine, a fost conștientă încă de la început”, a declarat medicul Raluca Alexandru pentru Libertatea.

Marina, fetița care a supraviețuit accidentului în care Raisa a murit, a fost externată. Cum se simte micuța, după accident
social media

Marina a fost externată. Ea nu a știut că prietena ei, Raisa, a murit în tragicul accident

Mama micuței Marina spune că atunci când fiica ei s-a trezit, a preferat să nu îi spună că Raisa a murit. Nefericitul eveniment o va marca pe adolecentă, cel mai probabil, pe viață.

Având în vedere că polițistul care a provocat accidentul nu a observat că a lovit nu unul ci doi copii, Marina a fost găsită accidentată chiar de mama ei în timp ce urla de durere din cauza leziunilor suferite la nivelul membrelor inferioare.

„M-am dus la ea și micuța plângea că o doare piciorul rău. Îi pusese cineva un pulover sub fund. I-am zis să nu se miște că trebuie să vină salvarea, apoi a venit încă o salvare care a luat-o, a examinat-o să vadă dacă mai are și alte răni în afară de picior.

I-au imobilizat piciorul, după care am așteptat o altă ambulanță să vină s-o ia s-o transporte la spital.

În timpul asta m-am dus la ambulanța în care era Raisa, am văzut că o resuscita, am strigat la ea să se trezească și asta a fost toată interacțiunea mea, apoi m-am întors la Marina”, a povestit mama Marinei.