Marina Almășan îi ia apărarea lui George Buhnici.

Marina Almășan a reușit să-și șoscheze fanii din mediul online. Aceasta i-a luat apărarea lui George Buhnici, după derapaul acestuia de la Neversea. Mai mult, fosta prezentatoare de televiziune susține declarațiile jurnalistului față de domnișoarele supraponderale.

Marina Almășan a făcut dezvăluiri halucinante pe blog-ul ei persoal. Aceasta i-a luat apărarea lui George Buhnici după declarațiile oferite de acesta la Neversea. Marina susține demersul început de soțul Lorenei Buhnici, după ce a criticat femeile, pe cele supraponderale în special și în costum de baie.

social media

Ce a spus Marina Almășan în mediul online

Se pare că Marina Almășan îl susține pe colegul ei de breaslă George Buhnici. Recent, jurnalistul a criticat femeile, în special pe cele supraponderale și în costum de baie. Iată ce a spus Marina Almășan pe blog-ul ei personal.

„Colegul meu de breaslă a măsurat (cântărit! – în cazul nostru) de 7 ori și a taiat o dată. În carne vie! De fapt, în „cărnurile” expuse pe taraba verii și aparținându-le femeilor necomplexate. Ce-a făcut numitul Buhnici?

Le-a înțepat discret, cu limba-i ascuțită, pe rubensienele reprezentante ale sexului (cândva) frumos, care, neținand cont de „imperfecțiunile” majore ale trupului, se expun, în chiloței tanga, în fața unor plaje întregi, în toată splendoarea celulitei și a kilogramelor lor, fără să aibă nicio reținere.”, a declarat cu convingere Marina Almășan.

Mai mult, Marina Almășan s-a considerat dintotdeauna o femeie pudică. Ea a ales să-și acopere imperfecțiunile corpului său într-un costum de baie întreg. De asemenea, aceasta susține că face mai mereu plajă, la primele ore ale dimineții, atunci când litoralul nu este aglomerat. Ea recurge la acest gest pentru ca corpul ei să nu devină un „obiect de studiu”.

„Vă mărturisesc că am fost dintotdeauna un munte de pudoare. Prin urmare, convinsă fiind mereu că trupul meu adună destule hibe, m-am “expus” mereu cu zgârcenie în public, crezand ( la fel ca și Buhnici, constat!) că lumea vine la mare ca să se bucure de frumos. Nu de revărsări de slană și de acumulări de celulită, arătate ostentativ.

Băile mele de soare se întâmplau mai mereu pe la câte-o periferie de plajă, mai totdeauna în costum de baie întreg și invariabil la primele ore ale dimineții. Explicația mea oficială era că “atunci soarele e mai puțin nociv”.

În realitate, uram să fie multă lume în jur, ca să nu devin “obiect de studiu. Mai mult decât atât, fiecare “mers la mare” era precedat de câte-o cură de slăbire draconică, asociată unui program intensiv de gimnastică „home made”. a mai adăugat Marina Almășan pe blogul ei.

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.