Marina Almășan a lansat în urmă cu doar câteva săptămâni o carte despre fostul soț. Emoțiile au copleșit-o pe aceasta, iar recent a mărturisit că a presimțit sfârșitul tragic al lui Victor Socaciu. Vedeta a mărturisit că nu i-a putut spune fiului ei despre situația gravă în care se afla tatăl său. 

Marina Almășan: Știam mai bine ca oricine cât de vulnerabil era Victor

Durerea pierderii fostului soț este încă recentă pentru Marina Almășan. Fosta prezentatoare Tv a mărturisit că a rămas surprinsă atunci când a aflat de la bunul prieten al lui Victor Socaciu, Vasile Șeicaru că va participa la Festivalul „Om Bun”. Acolo, Victor Socaciu s-a îmbolnăvit de COVID-19, iar de aici a început o adevărată dramă pentru artist.

„Sincer, când am aflat de la Vasile Șeicaru că Festivalul Om Bun urmează să se țină la Breaza, când în jur oamenii mureau pe capete de COVID, am simțit că acest lucru nu se va termina bine”, a spus Marina Almășan într-un interviu acordat pentru ciao.ro. 

Marina Almășan a presimțit moartea lui Victor Socaciu? Dezvăluirile dureroase ale fostei prezentatoare Tv la mai bine de patru luni de la deces
Arhivă

Nu i-a putut spune fiului despre problemele grave ale tatălui său

Marina Almășan a mărturisit că a presimțit că organizarea festivalului nu avea să se termine bine. Artistul avea probleme serioase de sănătate. După transplantul de rinichi, acestuia i-a fost indicat să rămână departe de agitația concertelor. Chiar și așa, Victor Socaciu a trecut peste aceste recomandări. Fosta soție se gândea că situația se va agrava. Marina Almășan a mărturisit că a avut o discuție cu familia sa în care se gândea cum va evolua starea de sănătate a lui Victor Socaciu după ce se îmbolnăvise de COVID-19.

„Știam mai bine ca oricine cât de vulnerabil era Victor, după transplantul de rinichi pe care-l traversasem împreună (într-un cuplu în care partenerii se iubesc, boala unuia devine automat și suferința celuilalt).

Știam cât de atent trebuie supravegheat și cât de categoric trebuie să fii cu el – un rebel încăpățânat și iubitor de libertate – pentru a-l ține departe de lucrurile care-i fac rău. Și eram sigură că nu se va întâmpla așa”, a mai spus Marina Almășan pentru sursa citată anterior.