După decepțiile în dragoste, bruneta și-a găsit fericirea în brațele unui bărbat înstărit

În ultimii doi ani, fosta soție a lui Horia Moculescu nu s-a mai afișat cu niciun bărbat. Vedeta a fost angajată anterior într-o relație cu un italian, dar după despărțire, ea a luat o pauză și se pare că acum s-a gândit să își ofere o nouă șansă.

Totuși, Mariana Moculescu nu primește în viața sa pe oricine. Bruneta se iubește acum cu un bărbat foarte bogat, cel puțin la fel de bogat precum fostul partener. Iată ce dezvăluiri a făcut.

Noul partener de viață are o situație financiară extrem de bună

După doi ani de singurătate, Mariana Moculescu s-a ales cu iubit bogat. Vedeta a dezvăluit toate detaliile relației dintre ea și noul bărbat din viața sa, un afacerist româno-venezuelan pe nume Claudiu, într-un interviu. Deși se află abia la început de relație, bruneta știe deja ce cadou vrea de la noul partener.

Fosta soție a pianistului s-a arătat plină de entuziasm. Bruneta a divulgat cum s-a cunoscut cu iubitul înstărit, dar și cum a reușit acesta să o cucerească.

„Prin intermediul unei prietene l-am cunoscut. Discutând așa, una alta, la final ne-am despărțit cu pupici, bezele. După am început să mă gândesc foarte mult la el. Și i-am spus chestia asta după mai multe zile, într-un anumit context pe Whats App, și mi-a zis ”nu te cred, babe”.

Acea scânteie a avut loc. Mi-a rămas în minte, chestie care nu se întâmplă. Am început să mă gândesc la el și să mă atragă. Foarte greu mă atrage pe mine un bărbat, pentru că am cunoscut la viața foarte mulți bărbați și e greu să mă mai atragă un bărbat”, a declarat Mariana Moculescu pentru antenastars.

Mariana Moculescu și-a găsit sufletul pereche. Nu este orice bărbat, ci unul cu locuințe și afaceri în străinătate
Arhivă presă

Conform afirmațiilor ei, bărbatul ar avea afaceri și case în mai multe țări, inclusiv în Mexic și Franța. Mai mult decât atât, bruneta s-a lăudat cu faptul că noul partener provine dintr-o familie înstărită.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii