Liderul trupei „Savoy” și soția sa, Dorina Paraschiv au dezvăluit pe ce au cheltuit primii bani pe care i-au câștigat din concerte. Cei doi soți au spus și care a fost cea mai mare sumă obținută în urma unei prestații muzicale.

Marian Nistor și Dorina Paraschiv și-au adus aminte despre începuturile carierelor sale în muzică. Cei doi soți au dezvăluit cum au cheltuit primii bani primiți de pe urma unui concert. Artistul a spus și care a fost cea mai mare sumă cu care s-a întors acasă după o prestație muzicală.

social media

Pe ce au cheltuit Marian Nistor și Dorina Paraschiv primii bani câștigați cu trupa Savoy

Marian Nistor și Dorina Paraschiv au fost invitați în cadrul unei emisiuni difuzate pe Antena Stars. Aici, cei doi au mărturisit că în decursul acestui an, urmează să mai apară două albume muzicale, dar și un al patrulea volum de poezii al artistului. Cartea se va numi Planeta Dragostei.

În cadrul aceleiași emisiuni, Marian Nistor a mărturisit și ce a făcut cu primii bani pe care i-a câștigat de pe urma unui concert.

„Când am făcut ochi, adică, ne-am numit Savoy, mi-am luat și eu prima chitară, din primii bani. Iar doamna mea, la debutul domniei sale cu mine, că suntem de 24 de ani împreună, i-am luat un cadou superb.

La primii ei bani, ea m-a cinstit, iar eu i-am făcut cadou un album de muzică populară, interpretat și orchestrat de mine cu prietenii mei de la Ansamblul Ciocârlia”, a spus Marian Nistor.

Mai mult, artistul a spus că pe timpul regimului comunist, cei doi soți câștigau destul de mulți bani. Însă, banii nu intrau la ei în buzunar. Totuși, Marian Nistor a ținut să precizeze că aveau foarte multe spectacole și foarte rar stăteau acasă. Cea mai mare sumă cu care s-a întors acasă a fost de 5.000 de lei, bani vechi.

„Acum se plătește, atunci…Plecam în turnee, în străinătate, cu ARIA, Asociația Română de Impresariat…a hoților din România. De ce spun asta? Luam o sumă destul de interesantă și ei ne luau 55%. Cea mai mare sumă a fost de 5000 de lei, pe banii aceia vechi.

Noi aveam spectacole. 5000 au fost la o agapă, ceva fulger. Noi, când cântam, aveam cam 3000 de lei pe zi, dar am fost în Austria și ne-am luat instrumente. Ne-a prins Revoluția tot datori. Plăteam rate de 1500”, a povestit Marian Nistor.