Marian Godină uimește din nou opinia publică cu o remarcă în stilul sau ironic caracteristic. Acesta le adresează un mesaj românilor care nu sunt de acord cu măsurarea temperaturii la intrare în spațiile închise.  Apostrofarea  fost postată pe pagină de socializare a polițistului Marian Godină.

Reclamă

Marian Godină, atac ironic

Intrarea în starea de alertă a adus la fel de multe nemulțumiri și controverse precum cea de urgență. Una dintre marile nemulțumiri ale cetățenilor este cea legată de măsurarea temperaturii. mai exact, utilizarea termoscanerelor la intrarea în spațiile închise, i-a detrminat pe mulți să comenteze pe marginea acestui subiect. Marian Godină a dorit să-i apostrofeze pe cei care refuză să li se ia temperatura la intrare în magazine. Acesta se arată empatic cu muncă celor care sunt angajați pe postul de paznic în magazine.

Reclamă

Marian Godina despre termoscanare

Marian Godină, empatic cu paznicii magazinelor

Marian Godină se arată nemulțumit față de atitudinea celor care se răzbună pe angajații centrelor comerciale. Acesta susține că paznicii din cadrul marilor magazine sunt de cele mai multe ori persoane cu vârste respectabile. ideea de a le cere acestora explicații pentru măsurile luate este improprie în opinia lui Marian Godină. Termoscanarea nu incalga RGPD și este legală atât timp cât procedura se desfășoară în scopul prevenției.

Procedura face parte din regulile  stării de alertă, implemenate de Guvern. Prin intermediula cestia toți cetățenii care întră intr-o instituție publică sau privată trec prin acest proces. Inclusiv magazinele sau firmele au obligația de a-i terce pe cetățeni prin testul respectiv.conform acestei măsuri, cei care au 37,3 grade la nivelul pielii nu pot avea acces în incinta respectivă. Inclusiv reputatul judecător Cristi danileț a confirmat că această măsură este legală și cetetaenii vor fi nevoiți să o respecte. Acesta susține că atât timp cât măsură va fi în vigoare și are scop preventiv, va trebui acceptată. În ultimele ore pe internet au circulat imagini cu o persoană încătușată pentru a că refuzat procedura. în final s-a dovedit că acțiunea avea în spate o inițiativa regizată.