Oficial, Mariah Carey a deschis sezonul Crăciunului. Este foarte bine cunoscut faptul că „All I want for Christmas” este cea mai de succes piesă a ei care preveștește venirea sărbătorilor. De data asta, Mariah a cam furat startul. Doar că s-a făcut de râs în fața unui public numeros. 

Mariah Carey nu mai are nevoie de nicio prezentare, mai ales de când a lansat piesa „All I want for Christmas”. În 1994, artista a fost lovită de inspirația supremă și a compus cea mai de succes piesă a ei. De atunci și până în prezent, în fiecare an, melodia urcă rapid în topuri și-i virează divei în cont sume colosale.

Americanii deja s-a săturat să audă peste tot „All I want for Christmas”, dar, din păcate, nu pot scapa deloc de ea. Și pentru că mai este mai puțin de o lună până la Crăciun, Mariah Carey a decis să fure startul. Artista a început să cânte celebra piesă la un eveniment care marca Thanksgiving-ul, o altă sărbătoare importantă pentru americanii.

Mariah Carey s-a făcut de râs. Gafa despre care vorbește toată lumea Captură TV

Niciun an fără Mariah Carey!

Așa cum deja se știe, atunci când vine vorba de momente live, Mariah Carey nu stă tocmai bine la acest capitol. Fie că a avut probleme cu vocea, fie că a uitat versurile, mai mereu s-a întâmplat ceva. De data asta, artista nici măcar nu a cântat live, ci a mers pe varianta playback-ului. Toate bune și frumoase, dar se pare că nu s-a sincronizat deloc.

În videoclipurile care circulă peste tot pe internet, se poate observa cum Mariah Carey își mușcă buzele diferit față de ce ar trebui, de fapt, să cânte. Momentan, diva nu a avut nicio reacție cu privire la gafa pe care a comis-o. Cel mai probabil, nici nu va avea. Pentru că, live sau nu, „All I want for Christmas” o îmbogățește și anul acesta.

@jogecora Serious lip sync fail #macysthanksgivingdayparade #mariahcarey #lipsync #fail ♬ The Living Years – Briana Moir & Willie Spence