Maria Roman, câștigătoarea sezonului 3 „Mireasa”, s-a transformat radical după ce a pus mâna pe marele premiu.

Maria Roman s-a numărat printre cele mai apreciate concurente ale sezonului 3 „Mireasa”. În competiția matrimonială de la Antena 1, blondina a făcut un cuplu cu Liviu Olteanu și chiar s-au căsătorit în marea finală a show-ului. Mai mult de atât, cei doi tineri au fost și câștigătorii premiului de 40.000 de euro, însă mariajul lor nu a durat mult. 

Maria Roman, câștigătoarea sezonului 3 „Mireasa”, s-a schimbat total înfățișarea după divorțul de Liviu Olteanu, bărbatul căruia îi jurase iubire în finala emisiunii de la Antena 1. Se pare că despărțirea de acesta i-a priit de minune tinerei.

Maria Roman de la „Mireasa”, o adevărată bombă-sexy

Cu toate că a suferit enorm după bărbatul cu care s-a căsătorit civil, Maria Roman a găsit puterea să treacă peste tot, iar acum iubește din nou. În plus, tânăra din Maramureș nu a pierdut vremea deloc și a trecut pe la medicul estetician pentru îmbunătățiri.

Imediat după ce și-a luat partea de bani de la „Mireasa”, ea s-a concentrat mai mult pe felul în care arată. Și-a pus silicoane și și-a micșorat nasul, lucru vizibil pe rețelele de socializare. Cea mai recentă postare de pe Instagram a fostei concurente de la „Mireasa” a primit numeroase aprecieri din partea fanilor, care au complimentat-o pentru felul în care arată acum.

foto: instagram

De ce a divorțat de Liviu Olteanu

Mirii sezonului 3 „Mireasa”, Liviu Olteanu și Maria Roman, au ajuns la divorț, la numai 5 luni de la căsătorie. Se pare că cei doi foști concurenți nu au știut cum să-și salveze mariajul, iar în cele din urmă s-au separat. Cei doi au încasat 40.000 de euro la „Mireasa”, în 2021.

Din nefericire, după doar 5 luni de mariaj, cei doi și-au spus adio. În urmă cu câteva luni, Maria Roman făcea mărturisiri șocante despre căsnicia cu Liviu Olteanu. S-a plâns că Liviu era agresiv verbal și fizic.

„Am fost în vacanță în august și a început să scârțăie, noi ne certam des și în casă. Aceeași placă stricată, adică era o luptă de a demonstra care e mai important, dar nu din partea mea, ci din partea lui. Mi se pare că avea mereu frustrări și voia să demonstreze, dar nu lucruri ok.

Am mers mai departe pentru că mereu venea cu o împăcare într-un mod frumos, iar pentru că l-am iubit din tot sufletul, nu știu dacă a fost și din partea lui, nu a fost iubirea reală de care el vorbea.

M-a jignit și când eram în casa Mireasa, însă am trecut cu vederea pentru că am zis că de vină e tensiunea camerelor, dar afară s-a agravat totul. Din păcate, relația dintre mine și Liviu a devenit foarte toxică în ultima perioadă”, a declarat Maria, la Antena 1.

Distribuie

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.