Maria Popovici și Alex Minculescu au sezonul plin de evenimente în toată țara. Din păcate, au fost nevoiți să anuleze tot din cauza unor probleme de sănătate cu care se confruntă amândoi. 

Maria Popovici și soțul ei, Alex Minculescu urmau să plece într-un turneu timp de câteva zile. Ei aveau în plan câteva orașe mari ale țării în care urmau să aibă un public numeros. Deși aveau totul pregătit, nu au reușit să pornească la drum din cauza unor probleme de sănătate.

Câștigătoarea „iUmor” a postat pe rețelele de socializare un mesaj pentru fanii săi. Le-a transmis că va trebui să reprogrameze. Toate spectacolele de săptămâna aceasta au fost amânate. Cei doi au confirmat că nu au Covid-19, ci poate fi o gripă sezonieră. Alex Minculescu are febră de trei zile și se tratează în mod corespunzător.

 

Instagram

„Ne pare rău, dar din motive de sănătate nu vom susține niciunul dintre show-urile programate săptămâna aceasta. Nu e coviduț, aflăm, dar nici bine nu e.”, a transmis Maria Popovici pe rețelele de socializare.

Ce job ar fi ideal pentru Maria Popovici

Maria Popovici este una dintre cele mai apreciate comediante de țară. Cu glumele sale reușește să bine-dispună pe toată lumea și stârnește râsul în jurul ei. Aceasta are și un job de vis și nu mă gândiți la ceva complicat. Ar fi foarte fericită dacă va putea fi casnică, având tot timpul să facă ce vrea, și mai ales să gătească.

„Mi-ar plăcea mult de tot să fiu casnică! Serios. Să stau. Adică, să nu am nimic de făcut, decât să spăl rufe, să fac de mâncare, să merg la piață, să aleg ce să gătesc. Chiar îmi place să fac de mâncare! Până acum câțiva ani, când nu aveam atât de mult de muncă, găteam de dimineața până seara. Făceam niște deserturi incredibile, îmi ies niște paste extraordinare. Știu să fac orice, sarmale, ciorbă de burtă, orice.”, a spus Maria Popovici.