Maria Popovici a vrut să dea un sfat, însă, s-a trezit în mijlocul unui episod neplăcut.

La fel ca majoritatea stand up-erilor de la noi, Maria Popovici s-a făcut remarcată la „iUmor”. Cu ani în urmă, aceasta a urcat pe scenă cu glumele la ea și i-a cucerit pe jurați. Acum, Maria a trecut la nivelul următor și are propriile sale proiecte. Ba chiar, în unele dintre ele, este în ipostaza de jurat.

Maria Popovici este foarte îndrăgită de către public. Iubita lui Mincu se bucură de popularitate mai mult ca niciodată, iar asta i se datorează în exclusivitate. Drumul ei spre succes nu a fost deloc unul ușor, mai ales că este o lume predominantă a bărbaților.

La început, Maria s-a confruntat cu multe episoade grele. Pe parcurs, vedeta s-a acomodat cu lumea mondenă și a aflat pe propria piele că nu poate fi pe placul tuturor. Ba chiar și acum, după ani de zile petrecuți pe scenă, încă mai are parte de episoade nu prea plăcute.

Maria Popovoci, experiență neplăcută în timpul unui show de stand up. „Am avertizat-o să nu facă asta!”
Social media

Maria Popovici, deranjată de ignoranța anumitor persoane

La spectacolele pe care le organizează destul de des în țară și în Capitală, zeci de persoane vin să râdă la glumele ei. Maria și organizatorii nu interzic prezența minorilor, însă recomandă ca aceștia să fie însoțiți, mereu, de către un adult. Doar că, uneori, adulții nu țin nici ei cont de recomandări.

La un moment dat, înainte de începerea unui spectacol, Mari a observat o mămică cu un copil de mână. Vedeta i-a spus prietenos că nu recomandă sa intre în sală, mai ales că glumele au anumite tente obscene și nu doar. Evident, mămica nu a ascultat sfatul Mariei și a intrat cu cel mic la spectacol.

Ca totul să fie și mai dificil, aceasta s-a așezat cu fiul ei în primul rând. Când a auzit ce glume face Maria și în ce direcție merge show-ul, femeia s-a ridicat îmbufnată și a plecat din sală.

 

@momentedeinspiratie #momentedeinspiratie #mariapopovici ♬ sunet original – Momente de Inspirație

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.