Maria Constantin este cunoscută de toată lumea ca una dintre cele mai frumoase și talentate artiste de muzică populară de la noi din țară. Are mult succes în plan profesional și se mândrește cu o carieră cum puțini au avut. În ceea ce privește partea personală, însă, artista nu a avut atât de mult succes și s-a confruntat, la un moment dat, chiar și cu infidelitatea peste care a și trecut. Vedeta a lămurit și această situație și a recunoscut în fața fanilor săi că a iertat faptul că i s-a călcat strâmb în relație.

Maria Constantin are toate elementele care o clasează în topul celor mai de succes femei de la noi din țară. Este talentată, frumoasă și are o energie feminină care atrage pe oricine. Acum este împlinită din punct de vedere sentimental și trăiește alături de un bărbat care îi face viața mai frumoasă. Cu toate că acum este fericită, Maria Constantin nu a avut același noroc în dragoste mereu. A fost necesar să treacă prin mai multe încercări pentru a ajunge unde se află acum.

Maria Constantin, victima infidelității în cuplu

Maria Constantin este un personaj controversat în lumea mondenă și știm cu toții că viața ei personală nu a fost deloc una liniștită. De-a lungul timpului, artista a avut intenția ca viața ei intimă să fie păstrată cât mai mult departe de ochii lumii și a evitat să facă mărturisiri în acest sens.

Maria Constantin are o relație foarte apropiată cu fanii ei de pe rețelele de socializare și împărtășește cu aceștia și cele mai mici detalii din viața ei. Știm cât de sinceră este de fiecare dată și nici în momentul în care primește întrebări incomode nu se sfiește să spună adevărul gol-goluț.

Maria Constantin, traume greu de imaginat din relațiile anterioare: ”Am iertat”

În timpul unei sesiuni de întrebări lansată pe Instagram, un fan a întrebat-o pe artistă dacă ar trece vreodată cu vederea peste infidelitate, iar ea a răspuns: ”Am iertat!”.

Din răspunsul cântăreței ne dăm seama că a iertat înșelatul la un moment dat. A avut parte de mai multe relații eșuate, dar acum pare că este mai fericită ca niciodată în noua sa relație.