Maria Constantin știe cat valoreaza si nu se teme sa ceara. Tanara cantareata de muzica populara stie cum sa profite de scandalurile din viata ei pentru a face bani. Înainte de casnicia cu Marcel Toader, care a debutat cu un scandal cu Gabriela Cristea, mai nimeni nu o cunoastea drept cantareata. Apoi a venit divortul și un nou scandal a adus-o in atentia tuturor.

Reclamă

Maria Constantin a inteles ca trebuie sa profite de fiecare sansa. Orice publicitate, buna sau rea, e o sansa spre succes. Asadar, presa a aflat de toate problemele din viata ei amoroasa, iar vizualizarile cantaretei au inceput sa creasca. Si colaborarea cu Viorel și Vulpita a starnit rumoare. Tocmai din aceasta cauza, i-a adus si succesul. Desi multi au criticat-o pentru asocierea cu cei doi, blondina si-a vazut de drum și s-a uitat cum ii cresc vizualizarile pe Youtube. Culmea, tocmai cei care o criticau ii si ascultau melodia. Cea mai buna dovada ca scandalul atrage!

Reclamă

Cât costă timpul Mariei Constantin?

Acum, pentru ca si tanara trece prin aceeasi perioada dificila ca si restul artistilor, Maria Constantin a gasit o portița. Artista profita de valul de succes pe care se afla și s-a gandit sa isi vanda serviciile. Pentru ca evenimentele sunt in continuare interzise si nu mai poate canta la nunti, Maria a gasit o noua cale pentru a-si asigura existenta: tine ore de canto.

Cei interesati de serviciile blondei trebuie sa scoata din buzunare 1.500 de lei. Chiar Maria Constantin a făcut anunțul pe contul ei de socializare. Astfel, de acesti bani, poti beneficia de 10 sedinte de canto cu vedeta. Orele nu se tin fata in fata, din pricina restrictiilor impuse de autoritati. Daca iti doresti ca Maria Constantin sa fie profesoara ta de canto e bine sa stii ca orele se vor tine online.

Maria Constantin a tinut sa precizeze ca a facut si o reducere. In mod normal, pentru 10 sedinte cu artista ar fi trebuit sa scoti din buzunar 2.000 de lei. Pentru cei interesati e bine de stiut ca aceste cursuri vor incepe de pe 1 iunie. Cei care vor sa invete canto popular o pot suna pe vedeta, care si-a lasat si numarul de telefon pe retelele de socializare. Atentie, locurile sunt limitate si se epuizează rapid.