Maria Constantin și Robert Stoica se pregătesc de nuntă. Deși nu au stabilit încă locația și nici data evenimentului, cei doi știu cine vor fi părinții spirituali. 

Maria Constantin și Robert Stoica trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și își doresc să treacă la pasul următor. Peste un an se anunță căsătoria celor doi, dar, încă, nu sunt stabilite detaliile importante precum data sau locația.

Cântăreața își dorește să se simtă cât mai bine la frumosul eveniment și știe cum vrea să arate totul. Nașii lor sunt prieteni apropiați cu care au o relație specială. Kristiyana și soțul ei, impresarul Rustem vor fi părinții spirituali ai celor doi.

„Nașii am spus că vor fi Kristiyana și soțul ei, impresarul Rustem. Ei sunt prietenii noștri. Noi nu am stabilit absolut nimic, nici biserica, unde va avea loc evenimentul. Pentru că noi oricum o să facem și cununia civilă și cununia religioasă într-o altă zi, separat de ziua în care dăm petrecerea.”, a declarat Maria Constantin într-un interviu pentru Viva.ro

Social media

Maria Constantin își dorește cununia în altă zi față de petrecere

Maria Constantin nu a plănuit nimic în ceea ce privește locația sau biserica la care vor merge, dar știe ce își dorește. Pentru a nu se extenua, cununia civilă și cea religioasă vor avea loc într-o altă zi față de petrecere.

Cântăreața vrea să fie o mireasă relaxată și să aibă timp atât pentru ea, cât și pentru invitați. La petrecere va fi prezentă toată lumea, iar la cununii vor fi prezenți doar ei și nașii, fiind un moment mai intim.

„Și atunci când vom stabili petrecerea, unde vor veni toți invitații, va fi strict în ziua aceea doar petrecere. Petrecere și atât. Pentru că eu nu vreau să mă trezesc cu noaptea în cap de la ora 4 dimineața să mă machiez și să îmi aranjez părul și să rezist până la ora 7 dimineața. Și nu ai cum să reziști, așa că atunci nu vreau să fiu mireasa eroină, să fiu pe relax, să fie cel mai tare party din viața mea.

Și cununia civilă și cea religioasă vor avea loc într-o zi oarecare, într-o zi în care vom merge doar noi cu nașii, fără părinți, fără absolut nimic. Va fi așa, doar pentru noi și atât. În rest, la party ne vedem cu toată lumea.”, a mai adăugat Maria Constantin.