Maria Constantin este cea mai fericită femeie din lume, după ce l-a cunoscut pe bărbatul visurilor sale. Ea și Robert Stoica și-au ascuns pentru o vreme relația, dar nu au mai putut ține nimic secret, după ce au fost surprinși în tot felul de ipostaze pe străzile din București. Acum, îndrăgostiții nu se mai ascund, merg peste tot împreună și au planuri serioase de viitor.

Maria Constantin, dezvăluiri inedite despre nuntă

Într-un interviu acordat recent, cântăreața de muzică populară a mărturisit că dacă ar fi să facă nuntă cu actualul ei partener de viață, ar fi un eveniment mic și discret. În plus, ea este de părere că un act nu ține legat de omul de lângă tine și nici nu reușește să te facă mai fericit.

 

”Mi-am găsit omul în care să mă sprijin, să mă iubească așa cum sunt eu și să mă înțeleagă. Asta e cel mai important. Da, îți dai seama că o să urmeze și acest pas (nr. nunta), dar nu ne-am gândit acum la chestia asta. Cu siguranță, dacă voi face o nuntă, când o voi face, dar oricum am înțeles că nu actul acela te ține și nu te va face mai fericit, va fi un eveniment mic și foarte discret. Doamne ajută!”,a declarat Maria Constantin,

Vedeta spune despre iubitul ei că este bărbatul perfect care o iubește așa cum este, pe care se poate baza în orice situație, care o înțelege indiferent de situație. De asemenea, nu a negat că și-ar mai dori un copil, doar că momentan nu au discutat despre acest aspect care le-ar schimba total viața.

”Important este că am copilul mare și sănătos, e foarte fericit că are mama doar un băiat. Nu am discutat cu el despre asta (nr. dacă-și dorește un frățior sau o surioară), nu știu dacă și-ar dori, nici noi nu ne-am gândit momentan la asta. Vedem, ce o vrea Dumnezeu”,a mai declararat vedeta.