Nu mai e mult și vin sărbătorile de iarnă, așa că divele din lumea mondenă se pregătesc cum pot ele mai bine. Maria Constantin știe ce va face de Crăciun și de noapte dintre ani și a împărtășit și cu fanii ei acest lucru. Mai mult, frumoasa artistă a vorbit și despre bucatele care vor avea un loc de cinste pe masa de sărbători.

Maria Constantin este frumoasă, talentată și extrem de iubită. Blondina și-a găsit în sfârșit liniștea în plan sentimental și are gânduri foarte serioase. Cum deja suntem de câteva zile bune în luna decembrie, Maria Constantin a vorbit despre cum își va petrecere sărbătorile de iarnă anul acesta.

Ce va face Maria Constantin de Crăciun și de Revelion?

Maria Constantin este o artistă foarte talentată și solicitată la diferite evenimente. Cum acum ne aflăm în preajma unora dintre cele mai importante sărbători din an, și programul ei este extrem de încărcat.

Sărbătorile le va petrece alături de cei dragi și va avea pe masa de Crăciun cele mai alese feluri de mâncare tradiționale, cum ar fi sarmalele sau salata de boeuf, pe care o cataloghează ca fiind preferata sa.

„Voi fi alături de românii din Tottenham de Revelion alături de nașa mea Krystiana, iar de Crăciun vom petrece în familie alături de cei dragi. La noi de obicei să gătește foarte mult și atunci mesele vor fi cu tradiționalele sarmale, salata de boeuf, piftie. Salata de boeuf gătesc și dacă nu este sărbătoare”, a declarat Maria Constantin.

Mai mult decât atât, Maria Constantin are și o surpriză pentru fanii ei. Artista va lansa cât de curând un colind alături de manelistul Adrian Minune și de Krystiana, nașa sa. Revelionul îl va petrece în Londra, încântându-i pe românii de acolo cu vocea ei.

Maria Constantin și-a făcut planurile de sărbători! Ce preparate va face artista: „La noi de obicei să gătește foarte mult”
social media

Maria Constanin și-a pus silicoane chiar de ziua ei de naștere

Maria Constantin a trecut la fapt cu câteva luni în urmă! Artista și-a pus silicoane, însă nu pentru că nu era mulțumită de mărime sânilor ei, ci, mai degrabă, această operație a venit ca o necesitate pentru că forma sânilor ei nu o mai mulțumeau pe deplin. După ce a adus pe lume un copil, Maria Constantin a trecut prin mai multe schimbări fizice, inclusiv modificarea bustului.

„Eu nu am avut nevoie de sâni mari, ci mi-am dorit doar ridicare. După naştere, corpul trece prin anumite transformări, mai ales dacă alăptezi o perioadă îndelungată sau dacă slăbeşti sau te îngraşi brusc. Mi s-a spus clar că este posibilă această intervenţie doar cu ajutorul implantului. Miercurea trecută, adică săptămâna trecută, m-am operat, totul a durat aproape două ore. Nu am avut dureri deloc. Poate doar din cauza benzii care se pune peste sâni am avut un disconfort. În rest totul este ok, mă simt foarte bine. Nu am voie să ridic, să şofez, să fac sport. Vreo şase luni nu am voie să fac efort, să ridic, pentru ca proteza să se aşeze foarte bine”, a povestit Maria Constantin.